New in Jun 2015


Danas pišem o novim stvarčicama koje sam kupila u prethodnom periodu.

Prvi na listi je L'oreal Skin Perfection Soothing Gel-cream Wash - uvek mi je komplikovano da nađem nešto za umivanje a da ne isušuje puno kožu lica. Nasumice sam kupila ovaj gel pošto piše da je i za suvu i osetljivu kožu, koristim ga par dana i mogu da kažem da sam čak jako zadovoljna. Videćemo kako će se nadalje pokazati. Ambаlaža je simpatična i pink :)


Za hidrantna i proteinska pakovanja sam saznala na jednom afro-američkom forumu pre skoro deset godina (iz očaja) kada mi je kosa bila spaljena od pegle, pisala sam o hidrantnim i proteinskim pakovanjima i o tome kako ih koristim ovde na blogu a potom se ta priča nekako proširila po domaćem webu. Bukvalno toliko dugo i želim ovaj ApHogee set - Two-step protein treatment. Kada sam prvi put čula za njega nije bilo šanse da se poruči za Srbiju ali sada pošto su nam dostupni PayPal i EBay, napokon je moj. Ovo je proteinsko-hidrantni set za obnavljanje kose i jedan od najčešće pominjanih proizvoda na pomenutim afro-američkim forumima koji ima kultni status kada je u pitanju kosa sa velikim oštećenjima. 


Za Estee Lauder Daywear Advanced Multi-Protection kremicu sa SPF 50 i antioksidansima sam čula na blogu Tamare Kalinić. Miriše onako divno i sveže, kao još neki Estee Lauder proizvodi, na krastavac. Estee Lauder bih kupovala samo zbog tog mirisa, čini mi se :)



Oduvek sam želela da imam set minijaturnih parfema, pa sam se umesto za full-size kupovinu EA Green Tea, odlučila da uzmem ovaj Elizabeth Arden set malih parfema. Kupila sam ga na jednom od onih domaćih sajtova za parfeme (nikad mi nije bio jasan princip po kome rade :) i ok su, set sam platila 30 EUR (mada ne mogu preterano da kažem da su ovo parfemi u mom stilu). 



Eveline Bio Depil 9 in 1 krema za depilaciju se do sad kod mene jako dobro pokazala pa sam odlučila da ponovim zalihe. Inače imam jako osetljivu kožu i dosta problema kada je depilacija u pitanju. 


Mislim da je SOS maska i piling za ruke neki novi Eveline proizvod, barem ga ja nisam viđala ranije. Koštao je 99 dinara i sastoji se iz dva dela - ruke se najpre masiraju pilingom a potom se nanosi serum koji na rukama treba da stoji 15 minuta. Isprobala sam i mislim da je skroz ok za povremeno osveženje.


Na testiranje sam dobila ceo set Batiste šampona za suvo pranje. Budući da sam ih probala sve sem Batiste XXL Volume, očekujte i tu recenziju uskoro (u međuvremenu sam videla da je koleginica sa bloga Zdrava kosa napisala post na tu temu pa možete da bacite pogled ovde).



5 comments:

  1. Joooj svi ovi parfemcici <3 :D A koliko imas suvog sampona, ne znam sta ce ti pravi. :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da znaš i ja sam o tome razmišljala.. A imam još jedno tri moja -_-

      Delete
  2. Odakle naručuješ ApHogee set - Two-step protein treatment? Dana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupila sam ovde: http://www.ebay.co.uk/itm/ApHogee-Two-Step-Protein-Treatment-118ml-with-Balancing-Moisturizer-237ml-/281489670960?ssPageName=ADME:X:EAC:US:3160

      Delete
  3. Hvala na preporuci i linkovanju :)

    Nadam se da ce ti se dopasti XXL posto je on meni postao omiljen :) Mnogo je jak, ali kako je meni kosa jako tanka i brzo se masti bas mi je potrebno nesto tako jako.

    ReplyDelete