Queen Odelia noćna krema, serum za lice i krema za stopala - recenzija


Oduvek me je intrigirala izraelska kozmetika mada nisam do sada imala prilike da je probam. Međutim, iz Queen Odelia kozmetike dobila sam na testiranje tri proizvoda - noćnu kremu, serum za lice i kremu za stopala. Priča brenda kreirana je oko cveta koji se zove "kraljica noći" - vrlo izdržljiva pustinjska biljka slična kaktusu koja cveta tokom samo jedne noći godišnje, do prvih jutarnjih zraka cveta već nema. Slično kraljici noći, biljka opuncija je izdržljiva bilja koja odoleva velikim sušama i jakim vetrovima i jedan je od važnijih sastojaka u Queen Odelia proizvodima.


Noćna krema ima neutralni miris i dolazi u interesantnom "zlatastom" pakovanju (koje vam se može dopasti ili ne, zavisi od ukusa). Ima dve osnovne funkcije - da održava kožu hidriranom kao i da revitalizuje umornu kožu. Na zvaničnom sajtu je navedeno da umanjuje duboke bore i smanjuje veličinu pora tokom noći. Krema sadrži prirodni vitamin E, minerale iz Mrtvog mora i kaktusovo ulje. Što se tiče hidratacije mislim da ova krema zaista solidno vrši tu funkciju, ujutru mi je koža posle korišćenja baš mekana. Za primećivanje nekih bitnijih anti-age efekata mislim da je nisam koristila dovoljno dugo.Serum za lice dolazi u pakovanju od 30 ml i sadrži koncentrisane aktivne sastojke i preporučeno je da se koristi zajedno sa hidrantnom kremom. Takođe mu je osnovna funkcija "anti-age" efekat. Vrlo se brzo upija i ostavlja kožu glatkom. Sadrži ulje opuncije i mineralne soli iz Mrtvog mora. Mojoj koži više odgovara noćna krema nego serum. 


Na kraju, tu je i krema za stopala koja mi se zbog mirisa jako dopala. Kombinacija mirisa zaista je specifična - lavanda, vanila i pačuli. Interesantna kremica za stopala koja deluje luksuzno i lepo omekšava kožu stopala. Između ostalog, sadrži jojobino, kokosovo ulje i pomenuto ulje opuncije. 

Ovakvih proizvoda nema u našim radnjama pa mi je bilo interesantno i novo iskustvo da ih isprobam. Da li ste probali nešto od ovog brenda, kakvi su vam utisci? :)

2 comments: