Noviteti: "Dr. Stribor kozmetika"

Pošto već redovno postavljam objave kad na tržište nešto izbace Kerastase, Gliss, L'oreal i slično, mislim da bi bilo korektno posvetiti pažnju i objaviti obaveštenje o novom brendu Dr. Stribor kozmetike (sa kojim ćete u današnjeg dana na blogu čitati i intervju :). Radi se o kremama koje hidriraju, neguju i zaceljuju a razvijene su u saradnji Ljekarne Zagrebačke županije i dr Stribora Markovića (diplomirao farmaciju i bohemiju, doktorirao farmaceutske nauke). Nažalost ovi proizvodi se za sada mogu kupiti samo u Hrvatskoj, pa je jedina mogućnost nabavke da vam ih neko pošalje poštom ili donese iz Hrvatske, ako putuje (što je šteta s obzirom da su cene prilično ok).

Zvanična Facebook stranica je ovde.

Linija se za sada sastoji od četiri proizvoda a najavljeno je da će ih biti još. 


Ruža & Argan krema namenjena je osoba koje imaju suvu kožu. Svaka krema sadrži ulje ruže iz organskog uzgoja od 150 grama svežih ružinih latica.


Vanila & narandža je hidrantna krema za normalnu do mešovitu kožu.


SOS krema sa noćurkom i hamamelisom je lanolinska krema za atopiju, preporučuje se još i suvoj, oštećenoj koži, kao i nezi pelenske regije. Ne sadrži alergene.


Dermaplanta balzam sedam biljaka za isceljivanje kože služi za regeneraciju kože kod opektovina, površinskih povreta, dekubitisa (preventivno) kao i za ispucale ruke i pete.



1 comment:

  1. Divno, pratim Plantageu ali ovo nisam znala. Dragocena informacija! Deset godina ne koristim industrijsku kozmetiku, oduvek sam imala problema sa iritacijama koze i nekoliko ozbiljnih alergijskih reakcija na kreme za lice. Leti koristim nerafinisano, hladno cedjeno bademovo ulje, a zimi mesavinu putera i ulja. Za negu koze preporucujem ulja (za razliku od kose) ali obavezno nanesena na vlaznu kozu. Moja varijanta je aqua destilata i etarsko ulje tamjanovca za tanku, suvu i osetljivu kozu, naprskana na kozu pre nanosenja ulja.

    ReplyDelete