L'oreal Total Repair 5 maska - recenzija

Poslednja L'oreal-ova maska koja se našla na policama parfimerija je Elseve Total Repair 5 maska. Oznaka "5" se odnosi na pet znakova zdrave kose - otpornost, vitalnost, mekoća, sjaj i rekonstrukisana zdrava vlas. Maska je bele boje, nije previše kremasta i masna a miris je prijatan i osvežavajući. Za razliku od nekih L'oreal-ovih maski koje se prodaju u pakovanjima od 200ml, ova se prodaje u tzv. "profesionalnom formatu" što znači da ima 300ml.

Posle prvog korišćenja kosa izgleda vidno hidrirano, zdravije i sjajno. Ova maska ne otežava kosu. Ako imate jako suvu i oštećenu kosu ne očekujte da vam ova maska u potpunosti reši taj problem (ali bi svakako bila dobra dopuna nekom jačem tretmanu).

Na mojoj kosi efekat maske je bio najbolji posle prvog korišćenja, da bi kasnije nešto oslabio.

Na pakovanju je naglašeno da je ovo maska "ubrzanog" dejstva - po uputstvu se drži minut ili dva (vi je, naravno, možete držati i duže).

Maska košta oko 450 dinara što je prilično korektna cena. Ova maska vam pruža dobru kombinaciju hidratacije i rekonstrukcije i mislim da je odlična za kosu koja nije previše oštećena.

Ocena: 8/10

6 comments:

  1. najbolja maska ikada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se,koristim je pune dve godine i kosa mi se znatno poboljsala,prvenstveno kvalitet dlake,a da ne govorim o mekoći,i sjaju.

      Delete
  2. bas da je najbolja...:)ali solidna jeste

    ReplyDelete
  3. Mene puno nerviraju ovi lorealovi proizvodi za nase trziste, prave se u bugarsko i nisu istog kvaliteta kao oni koji se prave za trziste eu, tj. za trziste bolje razvijenih zemalja eu...cene su naravno iste ili malo razlicite, zavisi od proizvoda...

    ReplyDelete
  4. slažem se sa komentaro da su lorealovi proizvodi za naše tržište-katastrofa. ja ih nabavljam u švajcarskoj i ogromna je razlika u kvalitetu, a razlika u ceni je minimalna.

    ReplyDelete
  5. Draga moja kovrdzava, ti koja si toliko toga isprobala, da li bi mi mogla reci sta trenutno koristis za negu, pranje, odrzavanje i stilizovanje svojih kovrdza?

    ReplyDelete