Novi Kerastase proizvod: Elixir Ultime

Ekskluzivna linija proizvoda Kerastase koju proizvodi kompanija L'oreal odnedavno ima novi proizvod - Kerastase Elixir Ultime. Ovo je L'oreal-ov odgovor na promene koje su se u poslednjih godinu dana dešavale na tržištu nege kose - jedan od glavnih hitova je bilo tzv. Marokansko ulje (Morrocan Oil) koje proizvodi kompanija Moroccanoil (R) i koje između ostalog sadrži arganovo ulje. Kerastase Elixir Ultime je L'orealov direktni odgovor u tržišnoj utakmici.

Proizvod sadrži četiri ulja (kukuruzno ulje, arganovo ulje, ulje kamelije i pracaki) i namenjeno je svim tipovima kose, čak i tankoj. Upotrebljava se na više načina:

- Može se koristiti par kapi u toku dana da kosa bude meka i svilenkasta
- Može se naneti kao tretman pre pranja
- Može se koristiti pre stilizovanja i feniranja kako bi kosa bila bolje zaštićena

Na Kerastase sajtu naglašavaju da proizvod ne otežava kosu. Bočica sadrži 125ml, a pretpostavljena cena je negde oko 30 evra. Već se može naručiti na internetu tako da uskoro očekujemo utiske korisnika.


12 comments:

  1. gde se moze naci u Beogradu??

    ReplyDelete
  2. Videla sam Kerastase u TC Usce :) (prodaje se u okviru frizerskog salona, cini mi se da je poslednji sprat ali nisam 100% sigurna)

    ReplyDelete
  3. Jel netko probao? Jako me zanima kakvo je usporedbi sa maroccanoil (njega imam) Ako isprobaš, obavezno javi utiske!

    ReplyDelete
  4. Hvala Jelena :)) Uzecu ga ukoliko ga nadjem :D inace imam prijatno iskustvo sa Kerastase proizvodima inace ....

    ReplyDelete
  5. Koristim ovo ulje vec duze vreme, nikada nisam imala bolji preparat za negu kose. Ponekad ga nanesem, prenocim pa operem kosu. Ponekada ga nanesem na mokru kosu da bih je zastitila od toplote pri feniranju ili ga nanesem posle feniranja na krajeve za sjaj. 3 proizvoda u jednom, kosa mi nikada nije bila zdravija i sto je najvaznije ne otezava kosu i prekrasno mirise. Sve preporuke, necete pogresiti ako ga kupite

    ReplyDelete
  6. Jesi li ga kupila u Srbiji i koliko si ga platila?

    ReplyDelete
  7. Ovo je fenomenalna stvar! Naprosto ne mogu bez njega od kada ga koristim. Imam blajhanu kosu... Kosta 30e, ima ga u Beogradu u salonima koji prodaju Kerastase

    ReplyDelete
  8. Kerastase je moj omiljeni brend, kada su preparati za kosu u pitanju, ali ovaj predstavlja totalno razočaranje. Kosa ne bude teška, ali kao da postane lepljiva- krajevi se ufronclaju. Prvo sam ga stavljala posle pranja na vlažnu kosu, onda sam probala pre pranja i na kraju odustala. Teme mi bude čisto, a krajevi dronjavi.Neverovatno da je ova, inače odlična firma, dozvolila sebi ovako loš proizvod.

    ReplyDelete
  9. Možda ti kosa nije tako suva pa ti zbog toga nije dobar...? :) Ja zamalo da ga naručim ali sam ipak uzela Oleo-relax, to mi trenutno više treba. A i skup je prilicno (mada na nekim sajtovima su imali travel-size, to je bolje za probu).

    ReplyDelete
  10. Kosa mi je veoma suva pošto je farbam u plavo
    (: a ovaj preparat sam probala da koristim posle letovanja, kada je bila dodatno isušena od sunca i morske vode.

    ReplyDelete
  11. Gde mogu na Nbgd da se kupe Kerastazini proizvodi? U Uscu je taj salon zatvoren vec neko vreme.

    ReplyDelete
  12. Ja vec neko vreme ne zivim u BG pa nisam u toku :( Mozda da pokusas sa narucivanjem preko Interneta, ja tako kupujem Kerastase? (imas na sajtu tekst o kupovini kozmetike preko interneta pa baci pogled). Znam da je ranije bilo i u Hair Shop-u Cvrle na Slaviji. I cini mi se da na zvanicnom Kerastase sajtu postoji lista njihovih ovlascenih salona pa pogledaj i to :) pozdrav

    ReplyDelete