Novo iz Avona - Advance Techniques Damage Repair 5-Day Rescue Treatment

Nekada davno sam imala predrasude prema Avonu a danas mogu slobodno da kažem da mi je to jedan od dražih brendova. Odnos cene i kvaliteta je prilično dobar, a ako ste uporni i volite da istražujete recenzije sa interneta možete naći zaista dobre proizvode. Tretman o kome danas pišem nisam kupila čitajući recenzije, već "na slepo", iz radoznalosti - bio je ponuđen kao jedan od demo proizvoda za Avon dame a pakovanje i koncept proizvoda su mi bili interesantni i nesvakidašnji kada je Avon u pitanju

O čemu se zapravo radi i kakve su ovo kesice? Zvanični naziv proizvoda sugeriše da se radi o petodnevnom tretmanu za oporavak oštećene kose, međutim, tretman nije nužno "petodnevni" jer se koristi posle svakog pranja (što znači da sam ga ja recimo koristila tokom 20-25 dana). Dobijate pet kesica sa po 5 mililitara proizvoda. Sadržaj svih pet kesica je identičan. Ovo je neka vrsta leave-in regeneratora - proizvod se nanosi na vlažnu kosu posle pranja i ne ispire se. Kosa se potom uobičajeno oblikuje. Namenjen je oštećenoj kosi. Moj je utisak da je proizvod prilično dobar, naročito se primećuje pozitivan učinak na kosu prilikom feniranja - kosa mnogo lepše izgleda i lakše se fenira. U početku mi se činilo da je količina u kesici prevelika i da će mi kosa biti masna - međutim, za moj tip kose (suva) ovaj proizvod je gotovo nemastan. Sitne rupice su ispunjene i vlas deluje zdravije. Cena je prilično povoljna, naročito za ovaj tip proizvoda.

Korišćenje ovog tretmana ne znači da treba da zanemarite masku - posmatrajte ovo kao dodatak uobičajenoj nezi. Ukoliko je vašoj kosi potrebna dodatna pažnja i pojačana nega - obratite pažnju na ovaj proizvod. U aktuelnom katalogu se može kupiti po ceni od 399 dinara.

Sastav:


WATER/EAU
DIMETHICONE
POLYQUATERNIUM-37
CREATINE
PANTHENOL
PANTHENYL ETHYL ETHER
LAMINARIA DIGITATA EXTRACT
PELVETIA CANALICULATA EXTRACT
PARFUM/FRAGRANCE
PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE
PHENOXYETHANOL
PPG-1 TRIDECETH-6
CAPRYLYL GLYCO


5 comments:

  1. a je l' treba da se koristi konstantno kao leave-in regenerator, ili samo tih 5 kesica...? Hocu reci, je l' daje samo trenutan efekat,ili stvarno oporavlja kosu na duze? :)

    ReplyDelete
  2. Po onome sto pise u uputustvu, samo tih pet kesica :) Ipak je tretman u pitanju pa cenim da je jaci od leave-in regeneratora i da ima jaci efekat.

    ReplyDelete
  3. Drago mi je sto citam nesto novo ovde :)

    ReplyDelete
  4. Thnx, bilo je malo i tehnickih poteskoca, nadam se da ce ubuduce biti bolje :>

    ReplyDelete
  5. Zaista je sjajna s obzirom na cenu. Ja sam pre 2 godine upropastila kosu, ofarbala sam se 8 puta za malo vise od mesec dana. Posle nekih pola godine sam je probala jednom i vratila mi je nadu da mogu da povratim kosu kao nekad sto sam imala :) dobro da ste me podsetili da je uzmem ponovo ;)

    ReplyDelete