Tigi Candy Fixations kolekcija

TIGI je predstavio svoju Bed Head® Candy Fixations kolekciju sa pet proizvoda koji služe za stilizovanje i postizanje željene teksture a pri tom mirišu kao vaši omiljeni slatkiši!



SUGAR SHOCK™ - Lagani sprej koji služi za kreiranje teksture i volumena. Može se koristiti na kosi svih gužina i bilo koje gustine. Dodaje volumen a da pri tom ne dolazi do isušivanja i petljanja kose.

Miris: Pink Spun Sugar.
SUGAR DUST™ - služi za dodavanje volumena pri korenu kose i predstavlja neku varijantu spreja za suvo pranje. Daje mat finiš i izgled sveže oprane kose uz povećani volumen. Naprska se na podignutu kosu pri korenu i malo protrlja.

Miris: Tutti Frutti Grape Tarts.


GLAZE HAZE™ - Serum za one koji preferiraju glatke frizure - višenamenska formula koja skraćuje vreme sušenja kose za 25%, bori se protiv uticaja vlage iz vazduha i daje sjaj kosi. Takođe hrani i neguje. Sadrži ekstrakt šećerne trske, bambusa i i keratin iz kašmira.

Miris: Crème Brulee


TOTALLY BAKED™ - Koristi se pre početka stilizovanja kose - daje čvrstinu i tekstiru, idealan kao losion koji se stavlja pre feniranja. Lagana formula stavlja se na tek opranu kosu. Specijalno je formulisan za korišćenje u kombinaciji sa ostalim proizvodima iz kolekcije bez stvaranja efekta suviše otežane kose.

Miris: Lemon Meringue Pie.

MEGA WHIP™ - Krem idealan za kreiranje blago teksturisane kose sa mat efektom. Omogućava oblikovanje kose bez ukrućivanja, štiti od vlage iz vazduha i produžava trajnost frizure. Može se koristiti na suvoj i vlažnoj kosi, dobar je za definiciju pramenova.

Miris: Marshmallow Dreams.

2 comments:

  1. Nakon duzeg vremena, proizvod koji me je potpuno odusevio. "Uzivo" je dosta manji nego na slici, sto je bilo blago iznenadjenje, ali ispunjen je praskom, tako da pretpostavljam da ce dugo trajati (kupljen pre nedelju dana).
    Odmah prilikom nanosenja (na cistu suvu kosu), primeti se znacajan volumen i kosa bolje "stoji". Prasak (koji je bele boje) se brzo upije i ne primecuje se,ali ne znam koliko je praktican za izrazito tamnu kosu.
    Moja je svetlo plava, pa je Dust prakticno odmah nevidljiv. Za svetlu, talasastu, relativno tanku kosu, Sugar Dust je idealan i definitvno je moj favorit. Dobijem bolji volumen nego sa drugim preparatima koje sam koristila iz Tigi kolekcije (pene, losioni).

    ReplyDelete
  2. Ovo gore se odnosi samo na Sugar Dust, ostale Candy proizvode nisam probala :)

    ReplyDelete