Novo: Kerastase Cristalliste linija


Kerastase je kreirao novu liniju za negu koja je namenjena dugoj kosi. Cristalliste daje sjaj a da pri tom ne otežava kosu, obećavaju iz Kerastase. Prilikom pravljenja novih proizvoda naročito su na umu imali tinejdžere i njihove potrebe, kao i čuveni paradoks koji postoji kada je duga kosa u pitanju - kombinacija masnog temena i suvih krajeva. Proizvodi sadrže takozvani "Liquid Light" kompleks, a u sebi nemaju alkohol, silikone niti ulja.

Šampon postoji u dve verzije - za tanku i deblju vlas. Lait Cristalliste regenerator pruža laganu negu duge kose, prodaje su u pakovanju od 200ml. Treći proizvod iz linije je serum Lair Cristal Lumiere u bočici od 50ml koji i namenjen je negovanju suvih krajeva i nanosi se na dužinu kose. Nemastan je, daje sjaj kosi i može se naneti na suvu ili vlažnu kosu.

Ove proizvode već možete naći u web shop-ovima. Na MakeUpAlley.com su se pojavile prve recenzije, ali kritike za regenerator i šampon nisu naročito dobre dok su ljudi serumom uglavnom zadovoljni. 

Vaši utisci? :)

1 comment:

  1. hm.sanponi su odlicni namenjeni za mladje osobe koje jos nisu farbale kosu ili nekim drugim preperatom tretirale kosu,znaci mlada zdrava kosa.cena im je isto manja za par eura od ostalih sanpona.takvoj kosi regenerator nije ni potreban a i nije dovoljno dobar za kupiti.serum- pored ostalih ulja od kerastaze je nevidljiv prosto nije vredan komentara,suvise redak,cudan miris,bez efekta.znam ,malo drugaciji komenter od texta ali ovo je iz praxe.serija nije namenjena za dugu kosu nego za mlade ljude ,skolarce ,studente ,netretirana kosa, i zato je jeftinija serija.

    ReplyDelete