Garnier Citrus Detox šampon - recenzija


Garnier Citrus Detox šampon namenjen je rešavanju dva problema: peruti i masne kose. Sam dizajn pakovanja me jako privukao. Generalno, Garnier šamponi imaju možda najprimamljiviju ambalažu i poruke ispisane na njoj i mame na kupovinu. Mene je ovde zaintrigirao limun na slici jer sam pretpostavila po opisu da će ovaj šampon imate osobine šampona za dubinsko pranje kose. Pritom, ja i inače koristim šampone protiv peruti pa sam rešila da probam ovaj.

Miris i izgled proizvoda jednako su lepi kao ambalaža - šampon je providan i ima prijatan miris. Koristila sam ovaj šampon nekoliko puta i moram da priznam da me nije oduševio i (što je najvažnije) nije pomagao pri otklanjanju peruti. Nemam masnu kosu tako da ne mogu da procenim kako i koliko se bori protiv ovog problema.

Aktivni sastojak je pirokton olamin (imaju ga i Sebamed i neki od Vichy šampona protiv peruti).

Za ovaj Garnierov šampon mogu da kažem da nije previše agresivan (očekivala sam "jače" pranje tj. detox). Kao što rekoh, Garnier ima primamljiva pakovanja ali mene ovaj šampon nije kupio tako da ga sigurno neću uzimati ponovo. 

2 comments:

  1. Nominovala sam te za Liebster nagradicu :)
    Baci pogled http://sjajnakosa.blogspot.com/2013/12/liebster-award.html

    Pozdrav od Monoklice :)

    ReplyDelete
  2. O hvala :) Bice odgovora uskoro

    ReplyDelete