Sajam kozmetike - oktobar 2014.


Za ljubitelje kozmetike sledećeg vikenda još jedna prilika za dobru šetnju i šoping - 24. Sajam kozmetike u Beogradu. Kao i svake godine, tu je mnogo interesantnih brendova za negu lica, kose, noktiju. Listajući blog našla sam ovaj stari tekst od pre četiri godine - "Kako da što efektivnije iskoristite svoje vreme na Sajmu kozmetike". Mogu reći da većina preporuka za kupovinu iz teksta važi i danas i smatram da je Sajam ok prilika da se snabdete za neki duži period ili kupite stvari koje su vam inače nedostupne. Naravno, mislim da je Sajam najinteresantniji ljudima koji su profesionalno u svetu kozmetike i nege. 

Glavna tema ovogodišnjeg Sajma je "Starenje i podmlađivanje", pa će biti dosta predavanja i radionica o tome, što je ujedno i prilika da "ulovite" nekog eksperta na ovu temu i da se konsultujute oko eventualnih pitanja i dilema. Ulaznica za jedan dan Sajma košta 350 dinara. Da biste detaljno pogledali spisak predavanja i radionica bacite pogled na zvanični sajt Sajma www.sajamkozmetike.com

Uskoro ću na blogu deliti ulaznice za Sajam, tako da - stay tuned :)

U nastavku teksta prenosim PR saopštenje organizatora:

"Hala 2 Beogradskog sajma 11. i 12. oktobra biće pravo mesto za sve one koji vode računa o svom izgledu i o svom zdravlju ili se profesionalno bave negom lepote. Dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema 190 izlagača. Ukoliko dolazite na sajam, naoružajte se strpljenjem i dobro organizujte, jer 3000 kvadrata izložbenog prostora nije lako obići. A na sajmu možete naći: profesionalnu kozmetiku, kozmetiku za negu kose, gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art, solarijume, aparate najnovije generacije i još mnogo toga. 

Mnoge firme će upravo na sajmu predstaviti novitete, organizovati promocije svojih proizvoda i demonstracije metoda rada. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu sigurni smo da sa sajma nećete otići razočarani i praznih ruku. Ako su vam uz proizvode potrebni i saveti stručnjaka, nemojte oklevati da potražite stručno mišljenje i pomoć. Toliki broj profesionalaca, doktora i kozmetologa u službi očuvanja lepote na jednom mestu možete naći samo 2 puta godišnje i to na sajmu kozmetike Dodir Pariza. A ukoliko na sajam ne dolazite u potrazi za proizvodima, već u potrazi za novim saznanjima, posetite srpskoitalijanski kongres Beauty & Spa. 

Tema kongresa biće: starenje i podmlađivanje. Kongres će se sastojati iz kongresnih predavanja, workshopova i panel diskusija. Eminentni stručnjaci iz oblasti kozmetike, wellnessa i spa iz zemlje i iz inostranstva biće predavači na kongresu, a spomenućemo samo neke od njih: dr Vera Zec, dr Andrea Bovero, predsednik asocijacije CIDESCO Italija, Alessandro Paoletto, potpredsednik asocijacije CIDESCO Italija, dr Vesna Ignjatović Stojiljković, prof. dr Slavica Šiler Marinković i mnogi drugi. Slušaocima kongresa će biti dodeljeni sertifikati o prisustvovanju kongresu. Ulaz na kongres je besplatan. U okviru kongresa biće održan CIDESCO workshop. Prisustvovanje ovom workshopu je takođe besplatno i omogućava dobijanje CIDESCO sertifikata. Za dobijanje CIDESCO sertifikata potrebna je prethodna prijava. Ovaj sertifikat se plaća.  

Sve ljubitelje makeupa očekuje 2. međunarodni face and body art festival. Ovaj festival održava se pod okriljem Svetske bodypainting asocijacije i Body art asocijacije Srbije. Takmičenje će biti održano u 2 kategorije takmičenja: face painting i body painting, na temu: igre na sreću. Na jesenjem sajmu bićete u prilici da vidite i naučite najbolje tehnike šišanja, kolorisanja, modeliranja kose koje su aktuelne u gradovima poput New York-a, Londona, Pariza, Milana.
Preko 20000 posetilaca, preko 3000 kvadrata izložbenog prostora, preko 190 izlagača. 

Posetite sajam kozmetike i nege kose Dodir Pariza i uverite se šta je to što ovu manifestaciju dovodi u Beograd već 12. godinu za redom. "

3 comments:

  1. Ove godine bih bas volela da idem sajam.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da hoćeš! :)) Još samo par dana :))

      Delete
  2. I ja se nadam da cu ove god.konacno otici na Sajam,bar imam ogromnu zelju.
    Zadnje tri god.isplaniram i nesto mi iskrsne pa poremeti planove,ove god.gasim tel.u petak :) :)
    Vec imam spisak,a na njemu mi je nesto zahvaljujuci recenzijama sa ovog bloga, i koji,kao neko ko mnogo voli kosu i sve sto ima veze sa njom, mogu satima i satima da iscitavam.
    Hvala na odlicnim tekstovima,recenzijama,savetima.

    ReplyDelete