25. Sajam kozmetike (info + nagradna igra :)

Danas i sutra u Hali 2 Beogradskog sajma održava se još jedan sajam kozmetike. Informacije o izlagačima i predavanjima koja su dostupna ove godine možete videti na zvaničnom sajtu www.sajamkozmetike.com. U prilogu objavljujem PR saopštenje (za one koje zanimaju detalji o sajmu) a prvih petoro koje ostavi komentar na blogu ispod ovog teksta dobiće po dve ulaznice za sajam kozmetike! Molim vas da posle objavljivanja komentara ujedno pošaljete e-mail sa svojim imenom i prezimenom na negakose[a]gmail.com kako bi vas stavili na spisak.



Dodir Pariza
25. sajam i kongres kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja
7. i 8. mart, Beogradski sajam, Hala 2

"7. i 8. marta na Beogradskom sajmu u Hali 2 sve ljubitelje nege lepote očekuje još jedno izdanje sajma kozmetike Dodir Pariza, 25. po redu. Dva dana vikenda posetioci sajma biće u prilici da uživaju u bogatoj ponudi koju za njih priprema 190 izlagača iz zemalja regiona, ali i mnogih drugih. Profesionalna kozmetika, kozmetika za negu kose, makeup proizvodi, gelovi i akril za nadogradnju noktiju i nail art, aparati najnovije generacije i još mnogo toga moći će se naći na sajmu kozmetike. Mnoge firme baš na sajmu predstavljaju novitete, vrše promocije svojih proizvoda i demonstracije metoda rada. Uz neizostavne sajamske popuste i bogatu ponudu nijedna dama sa sajma neće otići razočarana i praznih ruku. Iskoristite priliku i pored proizvoda, potražite savete stručnjaka, preporuke za negu kože, kose ili noktiju. Toliki broj stručnjaka iz sveta nege lepote na jednom mestu možete naći samo dva puta godišnje i to na sajmu Dodir Pariza.

Ukoliko se profesionalno bavite negom lepote već znate da ćete 7. i 8. marta biti na sajmu u potrazi za novim saznanjima. Upravo sajam kozmetike Dodir Pariza omogućava profesionalnim posetiocima da se upoznaju sa najnovijim dostignućima iz oblasti nege lepote, da prisustvuju bogatom edukativnom programu, da slušaju predavanja eminentnih domaćih i stranih predavača, da budu deo workshop radionica i oprobaju se u najnovijim metodama rada. Nastavljajućizapočetusaradnjusa CIDESCO Italija u okviru 25. sajmaDodirPariza 7. i 8. marta u Hali 2 Beogradskogsajma biće održan2. srpsko-italijanskikongres beauty & spanasledećeteme: Kako povećati profit kozmetičkog salona; Značaj komunikacije i marketinga i Savremeni tretmani. Kongres kozmetike će se sastojati iz kongresnih predavanja i CIDESCO Italija seminaraPredavači na kongresu biće eminentni stručnjaci iz oblasti kozmetike, wellnessa i spa, spomenućemo samo neke: dr Vera Zec, dr Andrea Bovero, predsednik asocijacije CIDESCO Italija, Manuela Ravasio, docent CIDESCO Italija, dr Snežana Ranković, dr Milica Ivković i mnogi drugi.Na kongresu ćete biti u prilici da saznate kako da otvorite i vodite kozmetički salon, šta je profesionalna kozmetika i zašto su važni profesionalni kozmetički tretmani, koliki je značaj komunikacije i pravilnog prezentovanja salona, kako da reklamirate svoj salon na internetu i povećate broj klijenata. Na kongresu će biti predstavljeni i mnogi proizvodi, tretmani i masaže. Izdvajamo japansku masažu lica gejši i Biolift masažu - nove antiage tehnike masaže lica.Posetite kongres kozmetike i budite u toku sa dešavanjima. Obogatite svoje znanje i iskustvo korisnim informacijama i 

Takmičarsku atmosferu na sajmu obezbediće učesnici 5. otvorenog šampionata u modeliranju i dizajnu noktiju pod nazivom Magic and nails. Brojni zaljubljenici u ovu umetničku kategoriju biće u prilici da svoje znanje, svoj talenat i pravi takmičarski duh demonstriraju u čak 10 zanimljivih kategorija. Prijavu za takmičenje, kategorije i sva pravila takmičenja možete preuzeti na sajtu www.sajamkozmetike.com

Na sajmu neće izostatiti ni nastupi brojnih frizera koji će predstavitinajboljetehnikešišanja, kolorisanja i stilizovanja kose koje su aktuelne u gradovima poput New York-a, Londona, Pariza i Milana. Joseph Koniak, Diva edukator, poznati svetski frizer i stilista (glavni stilista izbora za miss sveta, kao i filmova o James Bondu) praviće frizure damama koje posete sajam.

Ljubitelji šminkanja biće u prilici da uživaju u makeup prezentacijama oba dana sajma.

Posetite sajam kozmetike i nege kose Dodir Pariza i uživajte u 8. martovskom vikendu punom korisnih informacija i proizvoda za negu lepote. Više informacija: www.sajamkozmetike.com."


6 comments: