Wishlist #1

Nedelja veče je, prema nekim istraživanjima, najdepresivniji deo nedelje zbog razmiljanja o svemu onome što sledi počevši od ponedeljka. U to ime ću sebi priuštiti malo dokolice, umesto da razmišljam o sutrašnjim obavezama, večeras slažem moju prvu wish listu na blogu :))



Clinique Almost Lipstick u nijansi Black Honey ima gotovo kultni status kada je kozmetika u pitanju, a poznat je i po tome što je korišćen za usnice Arwen u filmu Lord of the rings  



Šminka koju koristim (izuzev maskare) vrlo je neutralna i takoreći bez boja :d tako da meni Clinique-ove varijante "almost" šminke jako odgovaraju. Oduševila sam se kad sam videla da postoji cela Black Honey kolekcija. Može da se kupi na FeelUnique.com i čak nije tako puno skupa ali nažalost ne postoji shipping opcija za Srbiju. Ne znam da li ovo može da se kupi u npr. Sephori ali ako vidite negde, a da nam je dostupno, javite. 

Elizabeth Arden Green Tea sam viđala hiljadu puta a zapravo sam pomirisala prvi put u Nišu pre 2-3 meseca, pošto je bila neka promocija. Nije neki kompleksan, težak parfem "sa pričom" ali meni se jako sviđa kako se razvije na mojoj koži, miriše mi na nešto čisto i sveže a ja sam večito u potrazi za takvim mirisima. Green Tea krema za telo jako je hvaljena takođe, pa bih volela da ih probam u paketu. Nadam se da će biti moji ovog leta :)

Ovu kremu sam imala ranije a sada je želim ponovo pošto genijalno miriše i umiruje kožu. Nuxe se u mom gradu ne prodaje još uvek tako da čekam neku priliku da je kupim kada odem u Bg. 


Intenzivo razmišljam o spravicama za vežbanje koje se mogu koristiti kod kuće i nadam se da ću uskoro sebi kupiti nešto od toga (eliptični trenažer i klupu za trbušnjake, recimo). Nije mi uvek izvodljivo da stignem do stadiona/teretane pa bih volela da imam neku alternativu. Meni vežbanje nije toliko bitno zbog izgleda (mada je i to vrlo važan plus, naravno ;) već se nekako bolje osećam ako sam aktivna. 



Bath and Body Works sveće su mi takođe na wish listi; za sad sam pronašla nešto na EBay ali uglavnom je prilično velika poštarina. Nadam se da ih ulovim nekako/negde uskoro, mada mi za sada jako slabo ide :d



Opsednuta sam trenutno i svime što proizvodi Crest :d Na slici je pasta za izbeljivanje i tretman za poliranje. Šteta što ovi proizvodi nisu dostupni u Srbiji. 

L'oreal Steampod je revolucionarna pegla za kosu koja znatno smanjuje oštećenja u odnosu na obične pegle. Takođe, gotovo ju je nemoguće naći u Srbiji jedina opcija mi je da je naručim sa nekog stranog sajta i da platim full carinu što znači da bila prilično skupa. Želim je još od kad se pojavila :>

Pozdrav do sledećeg čitanja :)

7 comments:

  1. Nuxe ima i u Nisu, po boljim apotekama. Ne moras da cekas put u Bg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kul, nisam informisana :)

      Delete
    2. Nuxe nemate u Lilly-ju? :/
      Sto se tice sveca saosecam sa tobom, zelim ih sve.

      Delete
    3. Nema u Lilly-ju u Vranju Nuxe :(

      Sveće su genijalne a na Ebay shipping košta kao sama sveća, pa bi jedna sveća sa poštarinom koštala oko 40-45 EUR (-_-)

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. https://www.facebook.com/komsinicaviki
    Komsinica Sikret, devojke iz Beograda, na Facebook-u prodaju raznorazne proizvode iz Amerike, medju kojima su i eos, victoria's secret, bath and body works, yankee candles.. i sve sto ti masta pozeli sto nema kod nas, ima u Americi devojke ti kupuju i donose u Beograd.
    Ja imam lepo iskustvo sa njima pa ti ih preporucujem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na ovoj informaciji puno, poslala sam im poruku upravo :)

      Delete