New in - Jul 2015



Nekada davno (dok se Nuxe mogao poručivati samo iz inostranstva), omiljena krema mi beše Nuxe Nirvanesque. Pošto ih sada napokon ima kod nas, brat mi je kupio u Lilly-ju u Beogradu (i usput dobio gomilu testera, zapanjena sam! :). Kada je došla do mene bila sam razočarana jer se potpuno razlikuje u odnosu na staru verziju, čak je i pakovanje mnogo manje luksuzno (plastično, ranije je bila divna staklena teglica). Sama krema je braonkasta (!) i nema lep miris kao pre nego više biljni što me potpuno zbunilo. To su bili prvi utisci (ne baš dobri) međutim posle par dana korišćenja krema se pokazala super i navikla sam se na sve njene karakteristike (miris, boju.. ). Krema divno nahrani kožu, onog trenutka kad je nanesem osetim olakšanje na licu i mogu da kažem da sam zadovoljna.


L'oreal Extraordinary Oil šampon pohvaljen je na više blogova, a na Mateja's beauty blogu čak je upoređen sa Kerastase Oleo Relax šamponom (!) i to je za mene bio skroz dovoljan razlog da ga kupim. Ono što za sada mogu da kažem je da zaista divno miriše, poput ulja za kosu, i miris me oduševio. Videćemo kakav će biti efekat, najvažnije mi je da ne masti previše kosu. 


Kosolid šampon i losion sam u dva navrata delila u okviru nagradne igre delila na blogu a sada sam i sama dobila primerak šampona. Interesuje me baš kako je formulisan, pošto se radi o šamponu sa ovih prostora i koji ima 15 biljnih sastojaka. Miriše super, baš kao šampon u pravom smislu te reči (što takođe volim). Možda ću ga podeliti sa bratom jer on ima veći problem sa opadanjem kose, pa utisak o efektu na mojoj kosi ne bi bio baš realan/objektivan.


Maybelline Baby Lips kupila sam pre oko mesec dana u Skoplju, međutim on se u međuvremenu pojavio i kod nas. Moje skromno mišljenje je da su slični kao i prethodnici - nekako su više slatki i interesantni nego što su realno praktični i primenljivi. Moja veza ni sa jednim Baby Lips jednostavno nije prerasla u "long-term relationship" :) Preskačem ih svuda negde po kući, to je to...

Montagne Jeunesse masku takođe sam kupila u Skoplju u DM-u. Ova je za čišćenje pora sa kaolinom a takve maske su mi gotovo uvek dobre. 

L'oreal Jeans Effect lak za nokte sam kupila tražeći neku veselu letnju boju međutim pojma nisam imala da ovaj lak ima neki poseban efekat i "jeans" teksturu. Volim da isprobavam novitete ali ovo mi se nije dopalo i brat mi je rekao da na noktima izgleda čudno i grozno :d

Skroz levo su Blink bombonice u preslatkom metalnom pakovanju koje sam kupila u Lilly-ju (koštaju oko 130 dinara). Ima više vrsta ambalaže i to su uglavnom standardne mentol ili osvežavajuče bombonice u simpatičnom pakovanju pogodnom za torbicu.



Hitno su mi bili potrebni neki pristojni lakići za francuski manikir (a da nisu preskupi) i kupila sam ove Miss Sporty. Dobri su ali ne i spektakularni. Od sličnih proizvoda odličan mi je bio set Golden Rose za francuski manikir ali u poslednje vreme ne mogu da ga pronađem (efekat sa njim je bio maltene kao da imam gel ili nešto tako profi urađeno).


O Yankee svećama sam dugo čitala i napokon sam našla neku nama relativno dostupnu ponudu na Echemist.co.uk. Ovaj set od 8 mirišljavih sveća koštao je oko 15 evra.





Dr. Hauschka tonik za kosu i kožu glave sam dobila na testiranje. Ovo je proizvod koji povećava sjaj kose, volumen i balansira kožu glave ako je suviše masna ili suva. Ima super recenzije na MakeUpAlley.com. 


Maybelline Lash Sensational maskaru koristim već desetak dana i mnogo mi se sviđa. Ne znam u čemu je problem, da li sam ja u nekom prethodnom periodu naletala u radnjama na suve/otvarane maskare (što je često kod nas nažalost) ili je ova što sam kupila bila potpuno "sveža" i nova, ali mnogo mi se sviđa kako mi trepavice izgledaju sa ovom maskarom (u rangu sa nekim skupljim L'oreal maskarama). 


Greenland Rice and Vanila Body Butter imala sam baš davno, kupila sam ga u nekoj levoj parfimerijici u Vranju i od tad ga želim, želim :) ali ne može se kupiti nigde, možda se više i ne proizvodi. Ovo je proizvod istog proizvođača i sa vanilom, međutim drugi miris je limun (lime-vanilla varijanta). Iz mog iskustva jako kvalitetni puteri za telo mada i dalje žalim za Rice Milk varijantom.

Toliko od mene za sada, do čitanja :*

17 comments:

  1. Divan new in, posebno mi se sviđaju Yankee svijećice! :) O ovoj Maybelline maskari sam čitala samo riječi hvale, tako da mislim da ću je i ja isprobati kada slijedeći puta budem kupovala maskaru. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, izgleda da je dobra maskara, preporuka :) Ja nisam fan Maybelline maskara inace ali ova mi je dobra

      Delete
  2. I meni se sveće posebno sviđaju :) Slike su odlične :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) Pa rekoh da vidim i ja napokon kakve su te Yankee svece : )

      Delete
  3. Replies
    1. Kupila sam ga zajedno sa svećama, na Echemist.co.uk, a ima takodje ponesto i na http://www.brigettesboutique.com :)

      Delete
  4. Super su ti noviteti :) ne znam koji mi vise treba i koji da stavim na listu za kupovinu :D

    ReplyDelete
  5. Divan new in sve mi se dopada ali sveće su pobedile :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slatke su, mada zapalila sam juče dve i miris nije preterano intenzivan (kao što sam mislila da će biti)

      Delete
  6. OD svega ovoga imam samo maskaru i ja sam njome odusevljenaa...:) Kakvi su novi Baby Lips, da li si zadovoljna? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znači nisam jedina što se maskare tiče :) Baby Lips mi je isti kao i ovi prethodni, samo druga boja (to je moj utisak :)

      Delete
  7. Jel http://echemist.co.uk/ isporucuje u Bg? Jel se placa jos nesto osim cene proizvoda?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isporučuje :) Moja porudzbina je bila oko 20 EUR i nije bilo postarine

      Delete
  8. Pa baš ti je lep new in, a najviše mi se dopadaju yankee svećice :))

    ReplyDelete
  9. znate li mozda koliko kosta tonik dr.Hauschka, pozdrav i hvala, Marija

    ReplyDelete
  10. Sve je divno, ali meni su svijeće favoriti posta ♥
    kako se temperature spuštaju, tako se povećava moja želja za skupljanjem svih svijećica na tržištu :D

    ReplyDelete