Avon lansirao Moroccan Argan oil tretman za kosu


Opštoj pomami za uljima za kosu priključio se i Avon - ova kompanija lansirala je novi tretman u okviru Advance Tehnicuques linije pod nazivom "360 nourishment Moroccan Argan Oil." Na internetu se već mogu pročitati pritužbe kako ovde skoro i da nema arganovog ulja (trinaesto na listi sastojaka) te da naziv proizvoda zavarava potrošače. Ako ste ranije čitali o ovakvim uljima na našem blogu, onda verovatno znate da velika većina ovih proizvoda kao glavni sastojak ima silikone, što je slučaj i sa ovim proizvodom. Iz tog razloga ne bih uzela ove kritike kao veliku manu - to je jednostavno takav tip proizvoda i ne mora da znači da nije efikasan.

Koristi se kao tretman bez ispiranja koji se stavlja na kosu posle pranja. Sadrži vitamin E i provitamin B5 a Avon obećava sjajniju i jaču kosu. 

U Srbiji se može naručiti u aktuelnom katalogu po ceni od 299 dinara uz kupovinu bilo kog proizvoda iz brošure. Na sajtu Avon Australija sam videla ponudu za mini peglu po ceni od 20 dolara uz ovaj proizvod, bilo bi super da slična akcija bude i kod nas :)

Ja ću u skorije vreme naručiti ovaj proizvod, zanima me da li Avon može da parira skupljim proizvodima ovog tipa.

Evo liste satojaka:


U okviru ove kolekcije takođe postoji i šampon i regenerator.


9 comments:

  1. Jedva cekam da probam, zvuci odlicno, odavno ga ocekujem. :) Ne verujem da ce kod nas biti pegle. :(

    http://jeckamakeupbeautyandfashionpalace.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ma i ja ne verujem nego eto, interesantna stvar a i bilo bi lepo ;p Cena je super a meni je do sad vise Avonovih stvari bilo dobro.

    ReplyDelete
  3. Javi obavezno da li valja, bas me zanima :)

    ReplyDelete
  4. Pa mislim da proizvod reklamirati kao argansko ulje kada sadrzi samo 1% doticnog ulja je ogromna prevara. Ja sigurno necu kupiti ovaj proizvod, ne podnosim ovakav marketing... al ko voli nek izvoli.

    ReplyDelete
  5. Stvarno super proizvod! Prelepo mirise a sto je najbitnije kosa je momentalno lepsa! Ne masti kosu niti bilo sta slicno! Iskrena preporuka!!! :)

    ReplyDelete
  6. Meni bas masti kosu, bude masna odmah sledeci dan,a stavim ga samo na krajeve... i ako prethodno ispravim kosu i stavim to ulje,kosa se uvije kao da nije ispravljana uopste. Isto vazi i za sampon od tog ulja i regenerator i masku. Mislim da su sam sampon i regenerator sasvim dovoljni da vam kosa izgleda lepse, brze se oblikuje,ali bude teeeskaaa,i pod rukom masna, makar moja kosa,mozda sto je gusta,otkud znam...

    ReplyDelete
  7. probala sam masku iz ove kolekcije! pod 1.smrdi pod 2.slepljuje kosu pod 3. kosa je počela da mi opada.

    ReplyDelete
  8. meni je uzasan, kosa dobije onu leprsavost tipa da strci, a krajevi suvi

    ReplyDelete
  9. Koristila sam ovo ulje i nisam zadovoljna. Masti kosu dosta

    ReplyDelete