Recenzije koje možete očekivati

 
 
U ovom postu ću predstaviti proizvode za koje možete očekivati recenziju na blogu u dogledno vreme i koje isprobavam ovih dana.
 
Potrošila sam jednu bocu Batiste Blush šampona za suvo pranje (čiju recenziju možete čitati ovde) a sada sam uzela Original formulu jer mi miris prethodnog nije previše odgovarao (za ovakve proizvode više volim one koji mirišu sveže nego slatkasto).
 
 
 
Inače iskreno, u poslednje vreme nisam imala puno vremena da se posvetim nezi kose i dosta sam išla kod frizera što je ostavilo svoje posledice. Najlakše mi je da odem kod frizera na feniranje ali uviđam da je nemoguće na taj način održati kosu zdravom. Trenutno opet malo odmaram kosu od feniranja. A za sledeći put kad odem kod frizera, nabavila sam Bona Cure Repair Rescue - Instant Repair Shot od Shwarzkopf-a. Radi se o rekonstruktoru koji se odmah ispire nakon nanošenja (otuda i ime 'instant shot') - ovako nešto mi je potrebno jer frizerke uglavnom ne žele tj. nemaju dovoljno vremena da vas ostave sa regeneratorom na glavi a ovo se ispira odmah.

 

Da se pohvalim, Kerastase Initialiste dobila sam na nagradnoj igri. Radi se o novijem Kerastase proizvodu tako da na Internetu još uvek nema puno recenzija. Pored kose, neguje i kožu glave. Reklamiraju ga kao "super" serum, luksuzni proizvod za žene i muškarce koji jača kosu, omekšava je i daje sjaj.

 
Botoks za kosu je proizvod firme L'oreal, a u okviru te linije postoji i Fiberceutic maska u dve verzije - za tanku i deblju vlas. Ja sam uzela ovu drugu i jedva čekam da je isprobam. Deo je L'oreal Profesionnel linije koja generalno ima dobre recenzije.


Philips Kingsley je moja nova marka koju obožavam :) Elasticizer mi je fantastičan a dosta očekujem i od Daily Damage spreja koju služi za negu, zaštitu od toplote i takođe ima UV zaštitu. Uzela sam za probu manje pakovanje od 60 ml.


Alfaparf tečni kristali su maltene klasik na ovim prostorima ali ja ih još uvek nisam probala. Za sada mogu da kažem da je bočica jako lepa i da super mirišu. Kupila sam u DM-u manje pakovanje od 16 ml i mislim da je super za torbu. O Semi di lino ampulama možete čitati ovde.


Mizani je brend koji je prevashodno namenjen Afroamerikankama. S obzirom koliko je moja kosa izuzetno suva i sklona oštećenjima, meni ovi proizvodi i više odgovaraju nego oni za Evropljane. Zato jedva čekam da isprobam Silk Cream Conditioner koji je namenjen suvoj i oštećenoj kosi.


Mene je manija za uljima uhvatila tek nedavno, od kako sam probala Macadamiu. Revlon Orofluido sam videla u DM-u i nisam odolela ;). Kao što sa slike vidite, već sam ga isprobavala. Miriše na vanilu.



 

Chroma Sensitive od Kerastase ja šampon bez sulfata, silikona i parabena (tekst koji sam pisala o njemu kada se pojavio čitajte klikom ovde). Gust je kao neki balsam, probala sam ga do sad jednom. Miris mi se ne sviđa naročito ali važno je da služi svrsi. Namenjen je blagom pranju kose bez oštećenja, naročito je pogodan za zahtevnu farbanu kosu. 


Nakupilo se dosta proizvoda koji zahtevaju isprobavanje a uskoro mi stiže i Macadamia paketić. Kad isprobam - javljam utiske :)
 

9 comments:

  1. ja sam radila loreal botox i kupila posle tu masku fiberceutic, i uopste nisam zadovoljna efektima, tacnije nema ih, maska mi je bas cudna, nemam utisak da onako nahrani kosu kao ostale, bas me zanima kako ce se tebi pokazati

    ReplyDelete
  2. Ok za masku, ali znači ni botox nije dao efekat? Pitam jer sam razmisljala da kupim one ampulice

    ReplyDelete
  3. Da li mozes ubuduce da pises cenu proizvoda koje kupujes? Pozdrav ! :)

    ReplyDelete
  4. Mogu, naravno :)

    Evo i sad:

    - Batiste sampon je izmedju 500 i 600 dinara
    - Shwarzkopf Instant Shot paket od osam ampula je oko 20 evra (kupljeno na feelunique.com)
    - Philips Kingsley Daily Defence - 7 evra
    - L'oreal Fiberceutic maska - 14 evra
    - Alfapar tecni kristali 16 ml - 500 dinara
    - Mizani Silk Cream regenerator - 10 evra
    - Revlon Orofluido - 1600 dinara
    - Kerastase Chroma Sensitive - 15 evra
    - Kerastase Initialiste - oko 38 evra (dobila na nagradnoj igri)

    ReplyDelete
  5. nikakav wow efekat ni botox, u salonu sam radila, mozda prva dva puta se lakse isfenirala i to je to

    ReplyDelete
  6. Jedva cekam recenziju onog Mizani preparata. Ja sam resila da svoju kosu oporavim, perem je regeneratorom, susim je prirodno i povremeno stavljam regenerator drugi, ali nista nema efekta na nju. Silikone sam izbacila. Nasla sam i neki forum Longhaircommunity, pa tamo cesto visim. Znaci zadovoljna si Elasticizerom?

    ReplyDelete
  7. Cudi me da to sve nema efekta :( Mada, verovatno je potrebno da sacekas jos koji mesec. Elasticizer je (po meni) sjajan proizvod.

    ReplyDelete
  8. Izgleda da moja kosa voli silikone. :)Koliko tiotprilike traje Elasticizer?

    ReplyDelete
  9. Traje dugo, ona manja tubica od 75 ml za 7-8 koriscenja moze

    ReplyDelete