Info - Sajam kozmetike u Beogradu + osvojite ulaznice!


Sledećeg vikenda (17. i 18. oktobra) održava se još jedan Sajam kozmetike u hali 2 Beogradskog sajma. Sajmovima kozmetike sam opsednuta dugo (možda ranije još i više nego sada) a stičem utisak da se popularnost ovih događaja polako uvećava, puno blogerki piše svoje izveštaje, bilo je i nekih vlogova na Youtube čak. Sve u svemu, ako odlučite da posetite Sajam, mislim da je velika verovatnoća da sretnete neku blogerku/vlogerku :) Možda je trebalo da organizuju i neki Meet n' Greet događaj? Eto ideje ;p



Šta možete da očekujete na Sajmu kozmetike? Malo pojašnjenje za one koji nisu bili ranije - ima dosta uglavnom profesionalnih brendova ali se mogu naći ultrainteresantne stvari koje drugde ne biste našli štaviše ne bi vam palo na pamet ni da postoje. Primer - dodatak za fen koji imitira haubu (čime se kosa manje oštećuje u odnosu na klasično sušenje).

Takođe, od poznatijih brendova tu su Macadamia, NYX, Amika,  Dikson, i veliki je izbor profesionalnih pegli i fenova.  Za one koji ispravljaju kosu viklerima, ovo je jedinstveno mesto da nađete ogromne viklere zbog kojih biste inače mogli da obilazite frizerske radnje. Ima i velikih profesionalnih litarskih pakovanja različitih kozmetičkih proizvoda tako da se možete opremiti i za duži vremenski period, po relativno ok cenama u odnosu na one u drogerijama. Izlagači su i uvoznici keratina pa je ovo dobra prilika da ih direktno pitate ako vas nešto zanima (npr. malo o formaldehidu ;)

Ulaznica košta 350 dinara a radno vreme sajma je od 10h do 20h.


Na Sajmu će biti organizovani i treći po redu međunarodni Body Art festival.

Ovde možete pogledati spisak predavanja na ovogodišnjem sajmu. Zvanični sajt je na adresi www.sajamkozmetike.com




Za kraj, tradicionalno, nagradna igra. Prvih petoro koji ostave komentar ispod ovog teksta dobijaju po dve ulaznice za 26. međunarodni Sajam kozmetike. Molim vas da posle objavljivanja komentara ujedno pošaljete e-mail sa svojim imenom i prezimenom na negakose[a]gmail.com kako bi vas stavili na spisak. Vidimo se na Sajmu! :)


9 comments: