Nagradna igra: Ulaznice za 27. međunarodni Sajam kozmetike


I ovog proleća moći ćemo da se informišemo o novim trendovima u svetu nege i kozmetike i da obnovimo zalihe omiljenih proizvoda na 27. međunarodnom Sajmu kozmetike Dodir Pariza u Beogradu. Tradiconalno pred Sajam kozmetike - na blogu delimo 5 x 2 ulaznice.




Što se tiče kose, na Sajmu standardno mogu da se kupe Dikson proizvodi, zatim brendovi koje uvozi Alexandar Cosmetics (Macadamia, Amika, Rolland), Aloxxi, TIGI, Babyliss, GHD... Moja preporuka je da pogledate i preofesionalne preparate koji nisu dostupni u DM-u ili Lilly-ju a vrlo su efikasni i neretko jeftiniji od onih koji su namenjeni krajnjim potrošačima. 

Jedan od gostiju na NYX štandu biće poznati šminker Dragan Vurdelja. Uz kupljenu ulaznicu posetioci mogu prisustvovati različitim predavanjima (spisak pogledajte ovde), recimo Atelier Makeup i Svetlana Viznuk će predstaviti tehniku konturisanja lica koja je vrlo aktuelna u svetu slanih i manje slavnih :) Ovo predavanje će biti održano u subotu u 16:55h.



Takođe, moj je utisak da se na Sajmu najbolje provode oni koje zanimaju nokti u svakom smislu :) jer je izbor brendova ogroman. I naravno, profesionalni korisnici koji ujedno osvežavaju stara i stiču nova znanja o aktuelnim trendovima.




Radno vreme 27. međunarodnog Sajma kozmetike je od 10:00h do 20:00h a cena ulaznice je 350 dinara.

Za dodatne informacije, mapu izlagača i brendova koji su prisutni na Sajmu, informatije o linijama gradskog prevoza koje idu do sajma i slično pogledajte zvanični sajt www.sajamkozmetike.com.

Da bi osvojili ulaznice u komentaru napišite odgovor na sledeće pitanje:

- Koji je najbolji savet za negu kose koji znate i koji je najviše pomogao da vam se popravi kvalitet kose?

Pored komentara takođe molim vas napišite i svoju e-mail adresu.

Komentare možete ostavljati do srede u 20h a dobitnike ću izvući pomoću random.org i objaviti u 21h istog dana.

Svaki pokušaj zloupotrebe će biti sancionisan kako bi karte otišle u prave ruke :) Hvala.

Vidimo se na sajmu! :)


35 comments:

  1. najbolji savet je da se kosa sto manje zateze i vezuje gumicama koje lome kosu. Takodje kokosovo ulje na duzinu kose pre pranja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. Ne cesto pranje kose, susenje manje vrucim vazduhom. Od nege kokosovo pre pranja I macadamia ulje nakon pranja. Mail: marijadragicmarija@gmail.com

    ReplyDelete
  3. Najbolji savet koji sam dobila i koji mi je ojacao i oporavio kosu je upotreba brahmi amla ulja za jacanje korena kose i kokosovog ulja za krajeve kose.

    ReplyDelete
  4. Najbolji i ujedno najjednostavniji savet koji sam dobila je da redovno koristim masku od zumanceta,maslinovog ulja i limuna. :) Ja je stavljam jednom nedeljno i tome mogu da zahvalim sto mi je kosa sjajna,jaka i meka na dodir. U letnjim mesecima iskljucim ulje jer su temperature dovoljno visoke da se i koza glave znoji kao i koza tela i cak ni tada rezultati ne izostaju. Probajte devojke,necete se pokajati! I srecno svima :)
    virdzinija_landuci@hotmail.rs

    ReplyDelete
  5. Sto manje fena, kokosovo ulje, Makadamija za češljanje, redovno šišanje!
    natasaglisic1984@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Sto manje fena, kokosovo ulje, Makadamija za češljanje, redovno šišanje!
    natasaglisic1984@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Najbolje za kosu je da se ne vezuje cesto, da se dobro opere ali ne trlja peskirom posle pranja. Najboje je susenje bez fena kad god ste u mogucnosti. Dobra cetka. I ono sto ja koristim je ricinusovo ulje pre pranja , drzim na kosi pola sata ili malo pred pranje kose. Posle pranja stavljam ulje makadamije ali mi je vec pri kraju tako da cu morati da kupim. :) jelica.nikolic31@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Najbolji saveti za negu kose su da se ne ceslja dok je mokra, da se kad god je to moguce susi prirodnim putem i da se rednovno skracuju krajevi. I mislim da je jako bitno naci dobro pakovanje/masku za svoji tip kose.
    tamara90nbg@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Maska od zumanceta i maslinovog ulja! Provereno! I naravno nikako koriscenje pegle ili necega slicnog!

    ReplyDelete
  10. Masku za kosu ne stavljati na mokru, već na kosu sa koje se voda prvo upije peškirom. Prosušim je (tapkanjem), stavim masku, zakačim kosu šnalom, i držim tako 10-20min, mnogo je nahranjenija nego kada u brzini stavim masku na mokru kosu, još u kadi i držim samo par minuta, a istu količinu proizvoda upotrebim.

    ivonareg@rocketmail.com

    ReplyDelete
  11. Što manje uvijanja peškirom kose, korištenje avokado i arganovog ulja i balzam u spreju protiv UV zračenja. nikolina.mi24@gmail.com

    ReplyDelete
  12. Jedan od najboljih saveta za negu kose koji sam dobila je da odložim pranje za jedan dan. Otkad to radim kosa mi se više ne kida.

    Cayca_114@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. Nazalost, po mom misljenju, nije dovoljan jedan savet da bi se kosa vidno popravila. Ono sto je meni najvise pomoglo da mi kosa sad izgleda odlicno jeste: sampon bez sulfata, gumice bez metalnih delova, tangle teezer, kvalitetna pakovanja (stari hbp, makadamija) i mozda najbitnije: susenje samo temena glave fenom, duzina prirodno, a peglu zaboraviti.

    comikabgd@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. Ne znam da li je najbolji savet,ali ono sto meni pomaze da godinama imam zdravu i dugu kosu je ulje 2-3 puta mesecno minimum 3-4h,posle pranja obavezno masku na duzinu i na kraju neki leave. Fen nikako. Pred spavanje se pletenica podrazumeva,jer ujutru nema cupanja kose,lako se rasceslja i oblikuje zeljena frizura za taj dan.

    ReplyDelete
  15. Najbolji savet da se kosa prirodno osusi. A za negu kose ulje i maska makadamia! vesna.ar@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Najbolji savet bio je da na kraju pranja kose isperem ledenom vodom kako bi se kutikule zatvorile i da bi kosa bila zagladjena. Takodje da se oporavi od tople vide. Mogu reci da funkcioniše, kosa mi je sjajna i blistava :) Jovana. Mejl: jovana91.zemun@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Najbolji savet za negu kose je koriscenje kokosovog ulja.

    djbelabg@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Mojoj kosi najviše je pomogla mešavina maslinovog ulja i žumanceta :) nakon toga kosa je mekana i nahranjena.
    milena412@live.com

    ReplyDelete
  19. ricinusovo ulje i izbegavanje prese!

    ReplyDelete
  20. loramalic@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Najvise mi je pomogao olaplex tretman za kosu.. jelisavetajanic@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Prosto je operem,osusim fenom ( sto nije dobro) I stavim kapi posle susenja za punije krajeve I da bi mi bila kosa sto ravnija. :) jockaapetrovic93@gmail.com

    ReplyDelete
  23. najbolje je otkad su mi rekli da stavim pantenol sampon u sampon sa kojim perem kosu i promesam i tom mesavinom perem kosu :) Prosto mi blista kosa od zdravlja ;)
    marina84makeup@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Kap ulja na krajeve mokre oprane kose:) cini ih neregerovatno punijim i zadrzava vlaznost kose
    emilijamilenkovic1@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Mene je prirodno susenje kose bukvalno spasilo! Vec dugo se farbam u crveno a prirodna boja kose mi je crna i jedno vreme sam imala dosta problema sa opadanjem kose sto zbog farbanja, sto zbog preceste upotrebe fena ili figara. Od trenutka kada sam pocela iskljucivo prirodno da susim kosu i da povremeno stavljam kupovna pakovanja na nju, primecujem da je dosta jaca i elasticnija i svakako mi manje opada nego ranije. <3 theanapavlovic@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Najbolji savet za negu kose koji sam dobila je da umesto balzama uvek stavljam pakovanje.a.vuletic@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. Odlicno, volela bih da odem na sajam. Nisam do sada isla. Marija M.

    ReplyDelete
  28. Moja supruga stavlja maslinovo ulje za oporavak kose, a ponekad je ispira kamilicom da bi bila meka. Moram da pokusam da osvojim karte za suprugu. Ivan sandrasss507@gmail.com

    ReplyDelete
  29. Jedva cekam da obnovim svoje zalihe prirodne kozmetike!

    ReplyDelete
  30. Nakon pranja kose, kosu ne uvijam u peškir nego je prosušim uz pomoć stare pamučne majce: manje se izlomi kosa, ostane dovoljno vlažna da se pakovanje za kosu rasporedi. Obavezno kad god imam vremena, držim pakovanje po sat, dav, ponekad prespavam sa pakovanjem za kosu ili uvijem kosu u celofan, preko stavim pamučnu majcu i zagrejavam pakovanje. Leti izbegavam fen. lidajavasic@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Definitivno su mi najvise pomogli ricinusovo ulje i pantenol rastvor. Kosa je gusca i manje opada.
    milicasaric.va@gmail.com

    ReplyDelete
  32. Isprobavajuci razne sampone i preparate za kosu koji mi nisu pomogli da mi kosa izgleda dovoljno zdravo i negovano,odlucila sam da upotrebim jednostavne savete poput toga da na kraju svakog pranja kose isperem krajeve hladnijom vodom,da kosu ne drzim dugo u peskiru vec toliko da se voda ne sliva sa nje i da je nikad ne rascesljavam dok je skroz mokra.Uz to koristim sampone na biljnoj bazi i stavljam kapi za kosu kako mi se krajevi ne bi rascvetali.Ne postoju univerzalan savet za sve tipove kose osim toga da je treba sto prirodnije tretirati i truditi se da sto manje bude izlozena toploti :)
    somicar@bk.ru

    ReplyDelete
  33. Najbolji savet za kosu je da se ne pere svakog dana, sto manje da se izlaze toploti, obavezno koriscenje regeneratora i nr tako jakog sampona ,posebno ne na krajevima, i da se koristi pantenol rastvor da se utrljava u koren glave , kako bi se umirila koza i ne bi se stvarala perut. sofianikolic93@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Mi smo grupa financijskih stručnjaka sposobnih da vam daju zajmove u rasponu od 10.000 do 1.500.000 EUR na stopi od 3% i sa uvjetima koji će vam olakšati vaš život.
    Evo područja u kojima vam možemo pomoći:
    * Financijska
    * Kredit za nekretnine
    * Investicijski zajam
    * Auto zajam
    * Obveza konsolidacije
    * Kreditna linija
    * Druga hipoteka
    * Kreditna otkup
    * Osobni zajmovi
    Vi ste podmireni, zabranili bankarstvo i nemate naklonost banaka ili bolje imate projekt i trebate financirati, loše kreditirati ili trebate novac za plaćanje računa, sredstva za ulaganje u posao.
    Dakle, ako vam treba kredit, ne ustručavajte se kontaktirati da biste saznali više o našim uvjetima. Za sve ostale informacije molimo kontaktirajte nas
    E-mail: france.bpi@yahoo.com
    Whatsapp: +12087158530

    ReplyDelete