Sephora lansirala keratinski tretman za kućnu upotrebu

Dolazi leto i trend opuštenih frizura, međutim pomama za ravnom glatkom kosom i dalje ne jenjava. Trgovinski lanac Sephora nedavno je lansirao keratinski tretman za kućnu upotrebu koji se zove KeratinPerfect. U Sephori tvrde da njihov keratinski sistem ne sadrži štetne hemikalije i da će kosa biti frizz-free tokom 30 dana.

Kako tretman funkcioniše? Najpre se koristi šampon za dubinsko čišćenje kako bi se isprali ostaci različitih proizvoda za kosu i kako bi se otvorila kutikula - to je pripremni korak. Potom se nanosi tretmanski preparat, kosa se isfenira i pređe peglom.

Prodaje se u tri različita paketa. Prvi košta 65 dolara i sadrži tretman i šampon za dubinsko pranje. U drugom setu se nalaze i šampon i regenerator obogaćeni keratinom kao i sprej za negu (košta 95 dolara). Treći je deluxe set (na slici) koji pored tretmana, šampona, spreja i regeneratora sadrži još i šnalice, specijalni češalj i titanijumsku peglu za kosu. Košta 235 dolara.

Na sajtu navode da je ovaj sistem jednakog kvaliteta kao onaj u salonima i da su rezultati dugotrajni. Efekat nije ispravljanje nego kosa koja je mekša i više glatka nego pre - tretman ne oštećuje kosu i efekat je kumulativan, sa par korišćenja će rezultati biti sve bolji.

Na policama Sephore je tek od 12-tog maja tako da još uvek nema recenzija i utisaka kupaca na internetu. Ako neko proba i ako se pojavi na policama naše Sephore - javljajte! :)

(kliknite za veću sliku)

Sastav - ThePerfector 30-Day Hair Smoothing Treatment: Water/Aqua/Eau, Hydrolyzed Keratin, Cyamopsis Tetragonoloba Gum (Guar Gum), Timonacic, Cyclopentasiloxane, Methicone, Phenyl Trimethicone, Hydroxyethylcellulose, PEG-7, Xanthan Gum, Caprylyl Methicone, Glycol Distearate, Hydrolyzed Collagen, Fragrance/Parfum, Acetic Acid, Isopropyl Alcohol.


No comments:

Post a Comment