Tajne lepe kose - Monica Bellucci



Monika Beluči je simbol italijanske lepote. Po njenom mišljenu, sa godinama nije izgubila nego je još više dobijala što se tiče lepote i izgleda. Ne drži nijednu posebnu dijetu, voli plivanje i jogu. Obožava crveni karmin i duge opuštajuće kupke za telo. A kako neguje kosu?
 
Monika ima raskošnu, gustu kosu i nosi frizure koju su uglavnom klasične. Ne voli dramatične promene boje kose i farbanje, trudi se da izgleda prirodno. Monika (47) i dalje nosi dugu ravnu kosu (obično je pravilo da je žene sa godinama skraćuju i posvetljuju).
 
Koristi šampon razblažen u vodi kako joj kosa ne bi bila previše isušena i veruje da je upotreba koncentrisanih šampona štetna. Kosu pere dva puta nedeljno.
 
Na koren kose stavlja maslinovo ulje i povremeno ga koristi za dubinsku negu. Hladno ceđeno maslinovo ulje, bogato vitaminima A i E takođe koristi i u svakodnevnoj ishrani. Smatra da važna zdrava i balansirana ishrana ali da ne treba biti preterano strog prema sebi.
 
 Izbegava feniranje tako da frizuru pravi samo onda kada učestvuje u javnim događajima i snimanjima, ostalim danima pokušava da joj da oduška.

Evo nekih od njenih izdanja:



 

 


 

No comments:

Post a Comment