Queen Odelia nagradna igra

O svojim iskustvima sa Queen Odelia proizvodima pisala sam u prethodnom postu a danas za vas nagradna igra, ako biste želeli da i sami isprobate proizvode ovog izraelskog brenda. 




Queen Odelia proizvodi obogaćeni su mineralima iz Mrtvog mora i biljnim ekstraktima, potpomažu hidrataciju kože i borbu protiv starenja. Obogaćeni su ekstraktima biljaka koje podnose ekstremne temperaturne uslove, a karakteristična je "zlatna" ambalaža.

Queen Odelia poklanja za tri dobitnika po jedan od proizvoda iz svoje linije - dnevnu kremu, serum za lice i kremu za ruke. 

Da biste osvojili neki od ovih proizvoda:

- Lajkujte stranicu Kosa.rs
- Sharujte na Facebooku ovaj post (opcija javno)
- Napišite komentar u kome ćete upisati e-mail adresu sa rednim brojem učešća (1,2,3,4.... da bi olakšali izbor pobednika :)

Nagradna igra traje do nedelje 24. aprila u podne a dobitnike ću objaviti na Facebook stranici istog dana u večernjim časovima. Dobitnici će biti izvučeni pomoću sajta Random.org. 

Puno sreće! 

Queen Odelia noćna krema, serum za lice i krema za stopala - recenzija


Oduvek me je intrigirala izraelska kozmetika mada nisam do sada imala prilike da je probam. Međutim, iz Queen Odelia kozmetike dobila sam na testiranje tri proizvoda - noćnu kremu, serum za lice i kremu za stopala. Priča brenda kreirana je oko cveta koji se zove "kraljica noći" - vrlo izdržljiva pustinjska biljka slična kaktusu koja cveta tokom samo jedne noći godišnje, do prvih jutarnjih zraka cveta već nema. Slično kraljici noći, biljka opuncija je izdržljiva bilja koja odoleva velikim sušama i jakim vetrovima i jedan je od važnijih sastojaka u Queen Odelia proizvodima.


Noćna krema ima neutralni miris i dolazi u interesantnom "zlatastom" pakovanju (koje vam se može dopasti ili ne, zavisi od ukusa). Ima dve osnovne funkcije - da održava kožu hidriranom kao i da revitalizuje umornu kožu. Na zvaničnom sajtu je navedeno da umanjuje duboke bore i smanjuje veličinu pora tokom noći. Krema sadrži prirodni vitamin E, minerale iz Mrtvog mora i kaktusovo ulje. Što se tiče hidratacije mislim da ova krema zaista solidno vrši tu funkciju, ujutru mi je koža posle korišćenja baš mekana. Za primećivanje nekih bitnijih anti-age efekata mislim da je nisam koristila dovoljno dugo.



Serum za lice dolazi u pakovanju od 30 ml i sadrži koncentrisane aktivne sastojke i preporučeno je da se koristi zajedno sa hidrantnom kremom. Takođe mu je osnovna funkcija "anti-age" efekat. Vrlo se brzo upija i ostavlja kožu glatkom. Sadrži ulje opuncije i mineralne soli iz Mrtvog mora. Mojoj koži više odgovara noćna krema nego serum. 


Na kraju, tu je i krema za stopala koja mi se zbog mirisa jako dopala. Kombinacija mirisa zaista je specifična - lavanda, vanila i pačuli. Interesantna kremica za stopala koja deluje luksuzno i lepo omekšava kožu stopala. Između ostalog, sadrži jojobino, kokosovo ulje i pomenuto ulje opuncije. 

Ovakvih proizvoda nema u našim radnjama pa mi je bilo interesantno i novo iskustvo da ih isprobam. Da li ste probali nešto od ovog brenda, kakvi su vam utisci? :)

Kosolid nagradna igra


Saradnju sa brendom Kosolid nastavljamo i dalje i ponovo delimo dva paketića za vas. Da napomenem da su neke od prethodnih dobitnica podelile svoja pozitivna iskustva sa ovim proizvodima na FB stranici. Radi se o preparatima na bazi biljaka koji su namenjeni svim tipovima kose. Šampon je pravljen po fruškogorskoj recepturi i sadrži 15 biljaka dok losion potpomaže smanjenje procesa opadanja kose, deluje antiseptički i ima čak 27 biljaka. Losion takođe smanjuje mašćenje i deluje protiv peruti.

Zvanični sajt na kome se možete dodatno informisati ili poručiti proizvode je www.opadanjekose.rs

Uslovi za učešće u nagradnoj igri su isti kao i prethodnog puta:

Dobitnici će biti izvučeni preko sajta random.org. Delimo dva paketa proizvoda (u jednom paketu je šampon i losion).

Nagradna igra traje do nedelje 10. aprila u podne i važi za teritoriju Srbije. Dobitnike ću objaviti istog dana u večernjim časovima na Facebook stranici bloga.

Nagradna igra: Ulaznice za 27. međunarodni Sajam kozmetike


I ovog proleća moći ćemo da se informišemo o novim trendovima u svetu nege i kozmetike i da obnovimo zalihe omiljenih proizvoda na 27. međunarodnom Sajmu kozmetike Dodir Pariza u Beogradu. Tradiconalno pred Sajam kozmetike - na blogu delimo 5 x 2 ulaznice.




Što se tiče kose, na Sajmu standardno mogu da se kupe Dikson proizvodi, zatim brendovi koje uvozi Alexandar Cosmetics (Macadamia, Amika, Rolland), Aloxxi, TIGI, Babyliss, GHD... Moja preporuka je da pogledate i preofesionalne preparate koji nisu dostupni u DM-u ili Lilly-ju a vrlo su efikasni i neretko jeftiniji od onih koji su namenjeni krajnjim potrošačima. 

Jedan od gostiju na NYX štandu biće poznati šminker Dragan Vurdelja. Uz kupljenu ulaznicu posetioci mogu prisustvovati različitim predavanjima (spisak pogledajte ovde), recimo Atelier Makeup i Svetlana Viznuk će predstaviti tehniku konturisanja lica koja je vrlo aktuelna u svetu slanih i manje slavnih :) Ovo predavanje će biti održano u subotu u 16:55h.



Takođe, moj je utisak da se na Sajmu najbolje provode oni koje zanimaju nokti u svakom smislu :) jer je izbor brendova ogroman. I naravno, profesionalni korisnici koji ujedno osvežavaju stara i stiču nova znanja o aktuelnim trendovima.




Radno vreme 27. međunarodnog Sajma kozmetike je od 10:00h do 20:00h a cena ulaznice je 350 dinara.

Za dodatne informacije, mapu izlagača i brendova koji su prisutni na Sajmu, informatije o linijama gradskog prevoza koje idu do sajma i slično pogledajte zvanični sajt www.sajamkozmetike.com.

Da bi osvojili ulaznice u komentaru napišite odgovor na sledeće pitanje:

- Koji je najbolji savet za negu kose koji znate i koji je najviše pomogao da vam se popravi kvalitet kose?

Pored komentara takođe molim vas napišite i svoju e-mail adresu.

Komentare možete ostavljati do srede u 20h a dobitnike ću izvući pomoću random.org i objaviti u 21h istog dana.

Svaki pokušaj zloupotrebe će biti sancionisan kako bi karte otišle u prave ruke :) Hvala.

Vidimo se na sajmu! :)