Nova frizura Jennifer Aniston!

Dzenifer Eniston (Jennifer Anistion) skratila je svoju dugu kosu po kojoj je bila poznata i sada ima stepenasti bob do dužine brade. Novu frizuru je svetskim medijima predstavila u Madridu prilikom promocije nove romantične komadije "Just go with it" u kojoj glumi sa Adamom Sendlerom.

Njen dugogodišnji frizer je otkrio kako je došlo do ove promene. Duge slojevite frizure asocijacija su na bogate gospođe sa Beverli Hilsa a Dženifer je sada želela nešto potpuno drugačije. "Ima mnogo dugih stepenastih frizura svuda. Nemojte me shvatiti pogrešno, to je nešto što ja volim ali želeli smo da idemo u suprotnom smeru od tog."

"Bilo je vreme za promenu. I sjajno smo se zabavljali dok smo smišljali ovo. Uvek mi se sviđala ovakva frizura. Poenta je da bude jednostavna i seksi. Bob-frizure su ponovo u trendu", kaže McMillan. Na revijama Yves Saint Laurent su takođe viđene frizure slične ovoj i upavo taj trend je poslužio kao inspiracija za frizuru Dženifer Eniston.

Mišljenja oko nove frizure podeljena - neki su oduševljeni dok drugi smatraju da je kultna frizura koju je imala dok je glumila Rejčel neprevaziđena.

Ovakav stil je casual i seksi. Deluje opušteno i mogao bi biti dobar izbor za leto. Kosa deluje mekano a ako poželite da imitirate nešto slično ne zaboravite na par kapi silikonskog seruma.




3 comments:

  1. Meni je moju dugu kosu frizerka skratila ovako :( ali veci stepen i ukoso i odvratno je sve i jos vise je suva i sve me nervira sada :( problem je sto sada isgledam kao da imam balon na glavi, balon kose, sva se digne, uvrne, jer ono sto je krace se uvija gore, ono sto je dole, se uvija ka unutra i izgleda uzasno. :( ovo je super samo kada je ravna kosa. evenutalno ako je bas, bas kovrdzava, ali bez da prednji deo bude duzi od zadnjeg dela. Meni koja je kovrdzava i talasasta i ravna ( jer na mojoj kosi covek moze da nadje sve tipove kose i koliko god se mucila ona i dalje bude onakva kakva ona zeli da bude) i sada je jos veca zurka na mojoj glavi :( meni moooora ravno ili samo mali stepen ali da ide u ravnu liniju i to samo par milimetra da bi bila teska jer je sve jednake duzine i onda bude mirna.

    I sad ima da cekam da naraste :(

    ReplyDelete
  2. I ja mislim da je ovo pogodno samo za ravnu kosu pa i u tom slucaju ima dodatnog posla, sve u svemu - prilicno cimanje :))

    ReplyDelete
  3. Boja je prefinjena i skupocena, kako se farbaju ti pramenoovi, jel' zna neko, i gde u Novom Sadu da kupim ampule za dubinsko pranje kose?

    ReplyDelete