Philips Kingsley Elasticizer - recenzija


 Philips Kingsley je brend za negu kose koji nažalost još uvek ne može da se nabavi u našim prodavnicama ali može da se naruči preko Interneta. Za ovaj proizvod sam saznala čitajući recenzije na MakeUpAlley.com. Pošto su svi odreda bili oduševljeni, morala sam da probam. Ovaj proizvod napravljen je specijalno za Odri Hepbern koja je želela superhidrantni tretman koji će zaštiti kosu od farbanja i stilizovanja na filmskim setovima. Proizvod je prvenstveno namenjen oštećenoj kosi ali je dobar za sve tipove kose. Sadrži UV zaštitu koja ostvaruje dejstvo i posle ispiranja. Takođe produžava trajnost boje.

 

 Kako se koristi Elasticizer? Ovo je tretman koji se stavlja PRE pranja (pa je recimo idealan kada idete kod frizera na feniranje a želite da dodatno zaštitite kosu). Navlažite kosu, nanesete tretman i držite ga bar 15-20 minuta. Potom normalno operete kosu i upotrebite regenerator. Za probu sam kupila manje pakovanje od 75 ml koje košta 16 evra. Mogu da kažem da mi se u periodu korišćenja izgled i kvalitet kose jako poboljšao i da mi se dugo (još od Kerastase Ciment Thermique) neki proizvod nije ovoliko dopao. Kosa se mnogo lakše fenira i dobija željeni oblik, frizura bolje drži, vlas je glatka, sjajna i ispunjena. Ovo je tretman koji se koristi pre pranja, ne otežava i ne masti kosu. Mislim da je ovo odličan proizvod za sve - a naročito za one koji imaju oštećenu i jako oštećenu kosu. 

 Može se kupiti i pakovanje od 150ml (teglica) koje košta 29 evra. Proizvod nije nimalo jeftin ali ako i kada rešite da ozbiljnije investirate u kosu preporučujem da obratite pažnju na ovaj proizvod. I zato, ocena koja se ne viđa tako često na ovoj stranici... ;)


 Ocena: 10/10

5 comments:

  1. I naravno, tesko zabu u vodu naterati.. Samo mi, molim te, reci gde moze da se kupi? Iz Bg-a sam :)

    ReplyDelete
  2. Posalji mi e-mail na negakose@gmail.com odgovoricu ti tamo, da ne pravimo reklamu :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poslala sam vam i ja poruku na mail,da mi kazete gde moze da se kupi ovaj proizvod...

      Delete
  3. Da li ga jos uvek koristis i jesi li jos uvek tako zadovoljna?:)

    ReplyDelete
  4. Jesam! :) Treba da mi stigne vece pakovanje ovih dana

    ReplyDelete