New in - Jul 2014.



U ovom postu par stvarčica kojima ovih dana (ipak) nisam odolela :) Krećemo od Essence Cookies & Cream balsama za ruke i nokte (koji sam videla na blogu od Di Golubović). Često mi se dešava da ovakve proizvode kupim jer me privuče ambalaža ili koncept proizvoda a da ih potom jednostavno više nikada ne koristim. Iz tog razloga od ove Essence kreme nisam očekivala apsolutno ništa. Baš zato me valjda i iznenadila. Miris je slatkast ali ne i agresivan, ambalaža simpatična a i nega je solidna (nemam problematične ruke), tako da mogu da kažem da mi se čak i jako dopala. 



Može li neki new in post ovih dana da prođe bez Maybelline Baby Lips-a? Pa, ne :) Meni je bila i malo smešna ta frka koja se digla oko Baby Lips ali na kraju sam naravno morala da kupim i ja. Uzela sam za početak dve nijanse - Cherry me i Pink Punch. I od ovog proizvoda nisam očekivala apsolutno ništa tako da me je i on iznenadio. Za osobe koje ne koriste ruž za usne (kao recimo ja) ovo je super proizvod koji daje tek nešto boje. Kad biste krenuli planski da tražite proizvod koji daje boju kao Pink Punch, teško da biste ga našli (po tome mi se čini jedinstvena nijansa). Ja sam ranije baš tražila ovakve proizvode i nije ih baš lako naći ili su skupi (recimo Clinique Almost Lipstick). Pakovanje je simpatično, neguju, lepo mirišu, а tu je i "faktor zabave" za kupovinu od 200 dinara :))

Maybelline Collosal Go Extreme Volum' maskaru sam kupila jer je bila na nekoj akciji. Koristim je već para dana i ok je ali ništa posebno tako da je neću više kupovati (daje lepo razdvajanje ali za moj ukus nedovoljno volumena).



Što se mene tiče, ovo je zvezda mog "new in"-a - Aveda Smooth Infusion Naturally Straight. Reč je o novom Avedinom proizvodu koji obećava "progresivno ispravljanje kose" - sa svakim sledećim korišćenjem kosa bi trebalo da bude manje kovrdžava i više prava. Nanosi se na mokru kosu pre feniranja i pomaže ispravljanje a takođe sadrži zaštitu od toplote. Ono što je interesantno je da proizvođač obećava ispravljanje ali da možete da vratite svoju kovrdžavu kosu jednostavno ako prestanete da koristite proizvod i kroz pet pranja (kada se potpuno ispere) vraćaju se vaše prirodne kovrdže. Jedva čekam da ga isprobam i pišem utiske naravno. Nije naročito jeftin, košta 27 EUR.



L'oreal Pure Resource je šampon za dubinsko pranje koji uklanja naslage proizvoda za kosu i neutrališe efekat tvrde vode. Ovaj šampon sam dugo želela da probam, ima solidne recenzije. Koristiću ga u kombinaciji sa jačim maskama.

Davines Nourishing Living Enzyme Infusion Plus je proizvod za "dubinsku negu i zaštitu kose", sadrži proteine i enzime. Namenjen je oštećenoj kosi. Davines obožavam i ovo je takođe nešto što sam odavno želela da probam. Ovo je zapravo mali sprej tj. leave-in regenerator (ne ispire se). Dvadeset mililitara proizvoda košta oko 1000 dinara.

9 comments:

  1. U Baby Lips maniji smo izgleda svi učestvovali :) Ja sam uzela Pink Punch i baš ga volim, dok sam Cherry ostavila za neki drugi put, pošto sam uzela i Mint i Peach. Baš me zanima ta kremica za ruke, svuda je vidim, a kad sam išla da je kupim, nije je bilo. Istu Maybelline maskaru sam skoro kupila i takođe nisam oduševljena, mnogo mi je bolja Colossal Extreme Black :)

    ReplyDelete
  2. "Pozeleneću" ako vidim još jednu fotku sa Baby Lips/ima :D.
    Interesantan mi je taj enzimski leave-in. Gde kupuješ Davines proizvode?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe :)) A gde je tvoj post sa bejbi lipsima :)))

      Davines u Hair shopu Cvrle, samo obrati paznju na rok trajanja

      Delete
  3. Najviše me zanima Aveda, nisam ništa njihovo probala a zadnjih dana sam baš zagrijana za neke nove brendove. :D
    Inače koristim Redkenov šampon za "dubinsko" čišćenje, pa me zanimaju i tvoji dojmovi o Lorealu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni je ovo prvi Avedin proizvod, oni spadaju vise medju high-end brendove :)

      Delete
  4. stvarno odličan shopping :D
    baby lips-cherry me, stvarno volim,,, mislim da mi je to najdraža stvar za usne :D
    za Essence balzam za ruke si me zainteresirala, i sama često kupim te proizvode jer su LE, ili ambalaže,,ali sam primjetila već kod nekoliko blogova da je čak i hvaljen zbog učinka :D
    L'oreal šampon za dubinsko pranje me zaintersirao,, stvarno mi nekad treba šampon koji će stvarno oprati moju kosu, a neće ju pri rom opteretiti novim uljima.. svakako ću ga potražiti u drogerijama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobar je Essence balzam, ako ništa drugo nije mnogo skup :)

      Delete
  5. Baby Lips manija. Sad ce i kod nas da dodje, pa kad onda i mi udarimo po slikama, mi zene smo cudo. :-)
    A inace zelim bas ta dva koja i ti imas, oni bez boje me ne mame.
    Privlacan mi taj sampon za dubinsko, moja masna kosa voli takve proizvode.

    ReplyDelete
  6. Jao, Aveda! <3
    Jedva čekam recenziju, meni je taj proizvod odavno na listi želja. :D

    ReplyDelete