Alfaparf Illuminating Essential Oil ampule

Illuminating Essential Oil ampule su pravi dijamant u kolekciji za sjaj kose Semi di Lino Diamante kompanije Alfaparf iz Milana. Među ljubiteljima preparata za kosu poznatije kao "plave ampule", ovaj proizvod hvale kako frizeri, tako i devojke koje su pisale o njima na forumima i sajtovima za recenzije.

Ekstrakt ulja lanenog semena koji sadrži Omega-3 i Omega-6 masne kiseline obnavlja i hranu strukturu vlasi i čini je glatkom i sjajnom, a pritom ne opterećuje i ne ugrožava volumen kose.

Proizvod se koristi tako što se jednom nedeljno posle pranja šamponom nanosi na kosu prosušenu peškirom, ostavi da deluje 5 minuta, a potom ispere mlakom vodom.

Ove ampule se prodaju na komad (sadrže 13 ml tečnosti i koštaju oko 150 dinara), a možete kupiti i pakovanje od 12 ampula kod Alfaparf distributera po povoljnijoj ceni. Sadržaj ampule bi trebalo da bude dovoljan za 2 do 3 korišćenja, a savetujemo vam da vrh ampule između dva pranja kose zalepite selotejpom, kako tečnost ne bi isparavala. Ampule su od stakla, pa da ne biste rizikovali da se posečete, preporuka je da ampulu umotate u peškir dok lomite vrh.

Sastav: Propylene Glycol, Alcohol Denat., Aqua/Water, Myristyl Alcohol, Cetrimonium Chloride,Lauryl Alcohol, Parfum/Fragrance, Polysorbate 20, PEG-75 Lanolin, Linseed Acid, Ethoxydiglycol,Centella Asiatica/Hydrocotyl Extract, CI 42090/FD&C Blue No. 1, Linalool, Limonene, Citral,Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde (Lyral).

Nina Ivanović



15 comments:

  1. probala sam bele, odlicne su, bas nahrane kosu, bude meka i sjajna

    ReplyDelete
  2. ja kupim s vremena na vreme bas ove, i ok su mada im i boljih stvari za kosuu, ali za ove pare su ok

    ReplyDelete
  3. odlicne, bas sam sinoc stavila trecinu ampule i vidi se razlika. pogotovo sto mi je kosa malo suvlja, kovrdzava, a pritom i farbana. kovrdze su definisane i mnogo sjajnije

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. imas na www.prodajakozmetike.com povoljniji su od lilly-a

      Delete
  5. Imate u lilly prodavnicama, vodene roze za sjaj koje se ne ispiraju i plave kao uljani tretman od 3min, ali bele nikako da nadjem u Lilly-ju...

    ReplyDelete
  6. Mislim da ih ima u parfimerijama Jasmin

    ReplyDelete
  7. Ja imam dugu talasastu neposlusnu kosu, sklonu krzanju, procvetalim krajevima, sve u svemu jako zahtevna kosa :(((
    Probala sma ove plave ampulice i nisam primetila nikakvo poboljsanje :( a ove roze za sjaj stvarno daju kosi divan sjaj, ali to naravno traje jedno vece kad se isfenirate. Ostaje jos bele da probam pa da vidimo...

    ReplyDelete
  8. Kako se koriste?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Roze su vodeni rastvor i koriste se tako što se nakon pranja stave na mokru kosu (možeš pre toga da je malo natapkaš peškirom, da baš ne curi voda sa nje, ravnomerno rasporediš po kosi i ne ispiraju se, tako da nakon toga samo nastaviš sve uobičajeno da radiš. Pošto su vodene, ne lepe i ne otežavaju kosu. Koriste se za davanje sjaja kosi.

      Plave su uljani rastvor i služe baš za tretman kose: nakon pranja malo isfrotiraš kosu i naneseš ampulu, rasporediš po kosi i držiš tako 3 minuta, nakon toga ispereš i to je to.

      Za bele ne znam, nisam ih koristila :)

      Moja drugarica koja je blajhana plavuša koristi te roze i oduševljena je njima tako da nemam ličnog iskustva, ali po njenom utisku - dlične su, a i stvarno joj je lepa kosa od njih. Ja koristim plave i vrlo sam zadovoljna, moja kosa je ravna (ali sa onim frizzy efektom ako se ne isfeniram) i srednje gustine, ove ampule je prilično "zaglade" tako da bude mekša i sjajnija, ali malo otežavaju kosu, što meni lično nije problem, ja to čak baš volim, jer mi je kosa nekako malo "vazdušasta" pa mi je ok da osetim težinu na glavi :) Inače, vrlo agresivno mirišu, na malo težu hemiju.

      Delete
  9. Ja sam jako zadovoljna svim njihovim ampulama!

    ReplyDelete
  10. ja stavila celu plavu ampulu,a onda i ljubicastu/rozu ne znam koja bese boja,ali pise na njoj "shine lotion"..Valjda nisam preterala :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakva ti je bila kosa nakon toga? Ja pocela da koristim plave, ali koristim masku za kosu na bazi tecnog keratina i naravno regenerator i silikonske kapi pa cemo da vidimo kako ce da bude...

      Delete
  11. gde mogu naci plave ampule ?

    ReplyDelete
  12. Plave mozete naci u dm-u, ja ih danas kupila bas, na nekoj akciji su za 99din po ampuli ;)

    ReplyDelete