Noviteti: Avon, Redken, Garnier + sniženja



Avonov zeleni silikonski serum jedan je od najpoznatijih proizvoda ovog tipa kod nas, a ljubitelje Avona će obradovati novost da se pojavio novi serum za kosu sa proteinima svile. Osnovna funkcija mu je "smirivanje" neposlušne kose i davanje sjaja. Formula obećava 24 sata svilenkaste i uredne kose, ko prvi proba - neka javi :)) Kao deo "Smooth as Silk" linije u katalogu se mogu naći i šampon i regenerator




(Napomena: serum u aktuelnom katalogu košta 549,00 dinara, ovo je slika iz prethodnog kataloga)



Redken Blonde Idol je specijalno dizajnirana linija za održavanje lepe plave boje između dve posete salonu. Zasniva se na ideji da ne postoje dve iste plave kose, te da je potreban poseban, svakome prilagođen pristup. Šampon ne sadrži sulfate, daje tek blagu hidrataciju i pH je balansiran. Ima poseban Kera-Bright kompleks za zaštitu boje. 



Na ovoj slici su regeneratori - postoje dve verzije: ljubičasti (za hladne tonove plave) i zlatni (za tople tonove plave boje). Bočica regeneratora sadrži dve faze - levo je regenerator za dubinsko jačanje i obnavljanje a desni deo osvežava boju. Pritom, pri vrhu boce je "brojčanik" kojim podešavate da li vam treba više proizvoda za negu (leva "faza") ili preparata koji ostavlja boju (desna "faza"). Vrlo interesantan koncept, nešto ovako nismo viđali do sada. 

Šampon košta 15 EUR za 300 ml, a regenerator 19 EUR za 196 ml.


Blonde Idol linija takođe sadrži obnavljajuću masku i BBB Blonde Multi-Benefit kondicionirajući spej. 

Garnierovo Ultimate Blends The Marvellous Glow Oil se nije pojavilo u našim radnjama (još uvek) ali je dostupno na FeelUnique.com. Sadrži arganovo ulje i ulje kamelije, UV filtere, hrani i štiti kosu. Može se koristiti i za zaštitu kose od toplote. Da li je u pitanju zakasneli Garnierov odgovor na trend silikonskih "ulja" ili je nešto drugo u pitanju, videćemo :) Košta 13 EUR za 150 ml. 
 

Sniženja

 
Still maske za kosu u kesici na 77 dinara (sa 89 dinara - Lilly)
Lilly maske za kosu od 500 ml 159 dinara (sa 199 dinara - Lily)
Wellaton farbe 279 dinara (sa 402 dinara - Lilly)
Alfaparf set za postepeno ispravljanje kose 739 dinara (sa 990 dinara - Lilly)
Loreal Preference farbe 959,00 dinara (sa 1.199 dinara - Lilly)
Keune Ultra Mild šampon - 449  dinara (sa 579 dinara - DM)
Swiss-o-par maske u kesici 80 dinara (sa 105 dinara -DM)
Alverde ulje za kosu sa bademom i arganom 299 dinara (sa 375 dinara - DM)
Klas silikonske kapi - 555 dinara (sa 755 dinara - DM)
 
Kupovinom bilo koja 2 ili vise proizvoda brendova Head and Shoulders, Pantene, Wash and Go, Wella i Londa ostvarujete na kasi 25% popusta na oba (akcija u DM-u koja traje do 30.06.).
  



6 comments:

  1. Ovo ulje nekih godinu dana, možda čak i preko godinu dana, stoji na francuskom sajtu Garnier- garnier.fr/soin-du-cheveu/garnier-ultra-doux/l-extreme-douceur-puisee-au-coeur-des-plantes.aspx .Kakve lepote u Francuskoj postoje, dođe mi da odletim tamo :D Nikad neću prežaliti spajanje vanila kolekcije sa papajom. Nikad. Najlepši miris vanile i cela kolekcija je bila predivna. I ne razume pošiljku med kolekcije, ostalih divnih stvari sa sajta nema kod nas.. Meni je Garnier divan, i ovo ulje mislim da je isto tako divno. Volela bih da je bez silikona, alkohola i mineralnih ulja, a da ima samo kombinaciju prirodnih ulja, i to kvalitetnih argan, makadamija, ruža, avokado, kokos, badem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu vanilu si isto nabavljala u nekoj stranoj zemlji pretpostavljam? :) Videla sam slicice vanila-papaja, ali ne znam u kojim zemljama ih ima, cini mi se da ih u Hrvatskoj i Sloveniji nema (ne znam, nisam sigurna) bar ih ja nisam vidjala na njihovim blogovima

      Delete
    2. Da, u Italiji. Uglavnom tamo stiže maltene sve što ima u Francuskoj ili ih prave tamo po licenci jer im piše Ultra Dolce umesto Ultra Doux. Ja sam davno videla (jedno 2 godine možda, ili nešto preko) na hrvatskom blogu šampon sa nekim bobicama, i onaj sa kokosom. Nadam se da će se setiti i nas i poslati nam u prodaju ceo asortiman, pre nego opet nešto izmiksuju, povuku, zamene...

      Delete
  2. Da, šteta. Bila sam skoro u Bosni situacija je takoreći identična kao u Srbiji.

    Evo gledam na FeelUnique.com, imaju Garnier regeneratore (vanila i papaja) ali nema maske. Samo šamponi i regeneratori

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šteta. Valjda će se setiti da pokrenu prodaju i kod nas, ali sve kolekcije i kompletne kolekcije da puste u prodaju kod nas. Meni je i vanila regenerator bio dobar, nešto tečniji u odnosu na masku, ali to je maltene uvek tako, ne samo kod Garnier-a.

      Delete
  3. Napokon redken redizajnirao Blonde liniju. Mada iskreno ja sam obozavala i onu staru. Posto planiram da uskoro posvetlim kosu uzecu nekoliko proizvoda iz nove Blonde linije.

    ReplyDelete