Novi dvofazni serum od Kerastase: Fibre Architecte

Od oktobra 2011. u salone širom sveta dolazi nova Kerastase linija - Fibre Architecte. Dvofazni serum iz ove linije namenjen je jako oštećenoj kosi i idealan je kao dopuna Kerastase Ciment Theqermique-u, tretmanu o kome smo već pisali (i koji smo već nahvalili :). Nanosi se na suvu kosu koja potom može da se pegla ili uvija figarom. Proizvod se aktivira pod uticajem toplote te rekonstruiše vlas i "spaja" ispucale krajeve tako da kosa ponovo postaje glatka i sjajna.

Serum sadrži dve "faze" koje se mešaju kada pritisnete pumpicu. Posebno je dobar za kosu koja je oštećena i lomljiva usled preteranog korišćenja pegle za kosu, farbanja itd. Košta oko 30 evra.

Nova linija Fibre Architecte pored seruma takođe sadrži i šampon, regenerator i masku.

Ko proba nek javi, zvuči vrlo primamljivo! :)


1 comment:

  1. da spaja strukturu dlake i radi na dvo faznom sistemu.ako ga koristino kao dodatak ciment the. onda je dovoljno nanetiga samo na krajeve i samo kod mnogo ostecene kose.maska i sanpon su takodje namenjeni za izuzetno ostecenu kosu.nemirisu kao do sada preparati iz zelene serije ali su vrlo delotvorni.ja licno ostajem pri sanponu bain de forse i ciment them.

    ReplyDelete