Nagradna igra!

Došlo je vreme da Vam se malo zahvalimo što se družite sa nama! Poklanjamo set kozmetike koji sadrži:

- Vichy krema za lice SPF30
- Aura Smokey Eyes set senki za oči
- Aura VIP lak za nokte, nijansa Deep Blue

Da biste učestvovali u konkurenciji za ovu nagradu potrebno je da na našem forumu na ovoj temi http://www.kosa.rs/forum/viewtopic.php?f=8&t=10042 napišete svoj najbolji savet za negu kose. Postove ostavljajte do sutra (26. avgust) do 12h. Pobednika biramo pomoću random.org sajta i biće objavljen u 13h. Veliki pozdrav svima i hvala što nas čitate :)

3 comments:

  1. Za ostecenu kosu koristim sok od jednog limuna, dva zumanca, jedan belanac i jednu kasiku meda. Sve to lepo izmutim i utrljam u kosu, i ostavim da ostoji otprilike 10 munuta. Posle lepo isperem kosu nekim blagim samponom i to bi bilo to. Pozdrav :)

    ReplyDelete
  2. Vec godinama korisim prirodna ulja za koja odgovorno rudim da i pored najobicnijeg liarskog sampona cine cuda za kosu. nedavno sam okrila i Macadamia ulje i sime je moja kosa dobila komplenu negu. sve preporuke pogoovo ako kosu farbae na mesec dana i fenirae svakih 5 kao so ja cinim. moj omiljeni komplimen je pianje: gde radis nadogradnju.

    ReplyDelete
  3. Da biste učestvovale u nagradnoj igri, komentare ne ostavljajte ovde nego na forumu http://www.kosa.rs/forum/viewtopic.php?f=8&t=10042 :)

    ReplyDelete